Barcelona Open: Ο Ναδάλ απέκλεισε τον Νισικόρι και είναι στους "8" (vids)

Αντώνης Πατσούρας
Barcelona Open: Ο Ναδάλ απέκλεισε τον Νισικόρι και είναι στους "8" (vids)
Ο Ράφα Ναδάλ απέκλεισε με 6-0, 2-6, 6-2 τον Κέι Νισικόρι και θα παίξει στον προημιτελικό της Παρασκευής (17:00, Cosmote Sport 6) στο Barcelona Open με τον Κάμερον Νόρι.

Για άλλη μια φορά ο Ράφα Ναδάλ προκρίθηκε στους "8" στο Barcelona Open.

Ο Ράφα Ναδάλ απέκλεισε με 6-0, 2-6, 6-2 τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι στον 3ο γύρο του Barcelona Open και θα παίξει την Παρασκευή (17:00, Cosmote Sport 6) με τον Βρετανό Κάμερον Νόρι για μια θέση στον ημιτελικό του Σαββάτου.

Θυμίζουμε ότι ο Ράφα Ναδάλ έχει 11 τίτλους στο Barcelona Open με τελευταίο εκείνον του 2018 όπου είχε κερδίσει στον τελικό τον Στέφανο Τσιτσιπά. Όσο αφορά τους αγώνες του με τον Κέι Νισικόρι έφτασε στις 12 νίκες σε 14 παιχνίδια!

Αυτός θα είναι ο 3ος προημιτελικός του Ναδάλ στο 2021 και μάλιστα μετράει 2 ήττες από Τσιτσιπά (Australian Open) και Ρούμπλεφ (Monte Carlo Masters) στους 2 προηγούμενους.

Περίπατος με 6-0!

Στο 1ο σετ ο Ράφα Ναδάλ με μπρέικ θα φτάσει στο 2-0 και αφού σβήσει 2 μπρέικ πόιντ θα προηγηθεί με 3-0. Νέο μπρέικ για το 4-0 και με το σερβίς του ο Ισπανός θα πάει στο 5-0.

Θα πετύχει και 3ο μπρέικ ο Ράφα Ναδάλ και θα κλείσει στο 6-0.

Απάντησε ο Ιάπωνας

Το 2ο σετ αρχίζει με μπρέικ πόιντ του Νισικόρι αλλά ο Ναδάλ θα το σβήσει για το 1-0 και το 7-0 στα γκέιμ! Ο Ιάπωνας θα σβήσει μπρέικ πόιντ στο 2ο γκέιμ και θα ισοφαρίσει σε 1-1.

Με μπρέικ ο Νισικόρι πάει στο 2-1 και θα έχει δυο μπρέικ πόιντ στο 5ο γκέιμ.

Ο Ιάπωνας φτάνει στο 3-1 με μπρέικ και ο Ισπανός μειώνει σε 3-2. Θα κρατήσει το σερβίς του για το 4-2 ο Νισικόρι και με μπρέικ θα φτάσει στο 5-2. Θα κρατήσει το σερβίς του για το 6-2.

Ξανά στον προημιτελικό!

Στο 3ο σετ ο Νισικόρι αρχίζει με τριπλό μπρέικ πόιντ αλλά ο Ναδάλ θα τα σβήσει και τα 3! O Κέι Νισικόρι φτάνει σε μπρέικ πόιντ στο 3ο γκέιμ αλλά ο Ράφα Ναδάλ θα το σβήσει και με σμας θα πάει στο 2-1.

Είναι η σειρά του Ισπανού να φτάσει σε τριπλό μπρέικ πόιντ και θα πάει με μπρέικ στο 3-1.

Θα κρατήσει το σερβίς του για το 4-1 και θα φτάσει σε διπλό μπρέικ πόιντ! Σβήνει και τα 2 ο Ιάπωνας και θα μειώσει σε 4-2. Μπρέικ πόιντ για τον Νισικόρι αλλά το σβήνει ο Ναδάλ για το 5-2 και θα έχει ματς πόιντ. Ο Νισικόρι θα το σβήσει αλλά θα φτάσει και σε 2ο και θα κλείσει το σετ και το παιχνίδι.

Αυτή είναι η 63η νίκη του στο Barcelona Open όπου έχει μόλις 4 ήττες.

 

Τελευταία Νέα