Barcelona Open: Την Παρασκευή (15:30) η "μάχη" Τσιτσιπά - Αλιασίμ (vids)

Gazzetta team
Barcelona Open: Την Παρασκευή (15:30) η "μάχη" Τσιτσιπά - Αλιασίμ (vids)
O Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει την Παρασκευή (15:30, Cosmote Sport 6) με τον Φελίξ Οζε Αλιασίμ στον 2ο προημιτελικό του Barcelona Open. Τρεις σερί νίκες μετράει απέναντι στον Καναδό ο Έλληνας.

Το μεσημέρι (15:30, Cosmote Sport 6) της Παρασκευής θα ξεκινήσει ο προημιτελικός του Barcelona Open ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και στον Φελίξ Οζέ Αλιασίμ.

Ο Έλληνας και ο Καναδός θα μπουν στην "Pista Rafa Nada" μετά από τον αγώνα του Αντρέι Ρούμπλεφ με τον Γιανίικ Σίνερ ο οποίος θ' αρχίσει στις 13:30 (Cosmote Sport 6).

Μετά από τον προημιτελικό του Τσιτσιπά με τον Αλιασίμ ακολουθεί ο αγώνας του Κάμερον Νόρι με τον Ναδάλ (όχι πριν τις 17:00) και το πρόγραμμα των προημιτελικών θα κλείσει με το παιχνίδι Σβάρτσμαν ή Καρένιο Μπούστα/Ζαπάτε Μιράλες.

Κάποτε ήταν κακός δαίμονας

Ο Φελίξ Οζέ Αλιασίμ που εδώ και δυο εβδομάδες κάνει προπόνηση με τον Τόνι Ναδάλ είναι ένα πολύ δύσκολος αντίπαλος για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο 20χρονος Καναδός που είναι στο Νο20 κόσμου είχε κερδίσει τα 2 πρώτα παιχνίδια του με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Indian Wells και στο Queen's Club αλλά ο Έλληνας επέστρεψε και έχει σερί 3-0!

Το 2019 τον κέρδισε στην Σανγκάη και το 2020 στον τελικό του Open 13 όπου και ο Έλληνας κατέκτησε τον 5ο τίτλο καριέρας. Το τελευταίο τους παιχνίδι (προημιτελικός) ήταν στο Ακαπούλκο το 2021 και ο Τσιτσιπάς επικράτησε με 7-5, 4-6, 6-3.

Δεν έχουν παίξει ποτέ σε χώμα.

Ο Αλιασίμ για να φτάσει στους "8" απέκλεισε τους Μουσέτι και Σαποβάλοφ.

 

Τελευταία Νέα