Στέφανος Τσιτσιπάς: Οι αγκαλιές με την οικογένεια του μετά τον θρίαμβο (vid)
Το πρώτο πράγμα που έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από την κατάκτηση του τίτλου στο Monte Carlo Masters ήταν να τρέξει στους ανθρώπους που τον στηρίζουν και τον πιστεύουν περισσότερο στον κόσμο.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έτρεξε για να αγκαλιάσει τον πατέρα και προπονητή του Απόστολο, την μητέρα του Τζούλια και την μικρή του αδελφή Ελισάβετ.
Αυτός ο τίτλος είναι μια ακόμη δικαίωση για την οικογένεια και τις θυσίες που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Κλέψιμο Μπακασέτα και ο Ντέσερς ανοίγει το σκορ για τους «πράσινους» (vid)
- Καρπετόπουλος για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: «Ο Ολυμπιακός θα φωνάζει και μετά το ματς για πέναλτι στον Καμπελά»!
- Ολυμπιακός: Οι αντιδράσεις στον πάγκο στη φάση του Καμπελά, ο Μεντιλίμπαρ ζήτησε από τον Αίτεκίν να πάει στο VAR