Τσιτσιπάς: «Υπέροχο που είμαι στον τελικό»

Gazzetta team
Τσιτσιπάς: «Υπέροχο που είμαι στον τελικό»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε αμέσως μετά από την πρόκριση του στον τελικό του Monte Carlo Masters για τον αγώνα με τον Έβανς αλλά και για το παιχνίδι της Κυριακής.

Για 3η φορά στην καριέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει σε τελικό Masters.

Είναι ο πρώτος του στο Monte Carlo Masters και ελπίζει να έρθει η "παρθενική" κούπα. Απέκλεισε με 6-2, 6-1 τον Νταν Έβανς που είχε σπουδαία εβδομάδα στο Μόντε Κάρλο και δήλωσε on court:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το παιχνίδι. Μου βγήκαν κάποια πράγματα πιο εύκολα από ότι περίμενα. Ήταν πιο δύσκολο βέβαια απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ. Είχα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω πολύ καλά το φόρχαντ μου.

Είναι υπέροχο που είμαι στον τελικό σ' ένα τόσο λαμπρό τουρνουά. Όποιος και να είναι ο αντίπαλος θα είναι πολύ δύσκολο. Είναι μια ευκαιρία».

Στη συνέχεια στη συνέντευξη Τύπου η οποία έγινε πριν τον αγώνα του Ρουντ με τον Ρούμπλεφ ρωτήθηκε για τον πρόωρο αποκλεισμό του Τζόκοβιτς (3ος γύρος) και του Ναδάλ ("8") και σημείωσε:

«Μεγαλώνουν, αλλά αυτό δεν φαίνεται να τους εμποδίζει. Μετά από μεγάλα διαλείμματα έχουν πάει καλά στο παρελθόν. Προσαρμόζονται εύκολα. Δε νομίζω να είναι αυτό, πάντα βρίσκουν λύσεις σε όλα και γι' αυτό είναι οι θρύλοι του αθλήματος. Έχουμε συνηθίσει να τους βλέπουμε να πηγαίνουν βαθιά στα τουρνουά. Ας αφήσουμε τους νέους να δείξουν αυτό που έχουν. Έτσι πρέπει να γίνεται κάποιες φορές. Ίσως και πάντα!»

 

Τελευταία Νέα