Τζόκοβιτς: «Από τα χειρότερα παιχνίδια μου τα τελευταία χρόνια»

Gazzetta team
Τζόκοβιτς: «Από τα χειρότερα παιχνίδια μου τα τελευταία χρόνια»
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε για τον αποκλεισμό του από τον Νταν Έβανς στους "16" του Monte Carlo Masters.

Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν και στα καλύτερα του μετά από απουσία δυο μηνών από το tour στον αγώνα με τον Γιανίκ Σίνερ αλλά σίγουρα ήταν κακός στο παιχνίδι της φάσης των "16" του Monte Carlo Masters με τον Νταν Έβανς.

Μετά από 10 σερί νίκες στο 2021 ο Νόβακ Τζόκοβιτς ηττήθηκε για πρώτη φορά και δήλωσε απογοητευμένος: «Για να είμαι ειλικρινής, πιθανότατα ήταν ένα από τα χειρότερα ματς, τις χειρότερες εμφανίσεις που μπορώ να θυμηθώ τα τελευταία χρόνια. Δεν θέλω να πάρω τίποτα από τη νίκη του, αλλά αισθανόμουν πολύ άσχημα στο γήπεδο, τίποτα δεν λειτούργησε. Ήταν μια από αυτές τις μέρες. Θα μπορούσα και θα έπρεπε να πάω καλύτερα.

Ήταν μια πολύ κακή εμφάνιση. Δεν μπορώ να βρω τίποτα θετικό σε αυτό το ματς. Είναι κάτι που πρέπει να αποδεχτείς και να προχωρήσεις. Δεν είναι η πρώτη, ούτε η τελευταία ήττα, αλλά σίγουρα αφήνει μια πικρή γεύση».

Πλέον ο Νόβακ Τζόκοβιτς στρέφει το ενδιαφέρον του στο τουρνουά του Βελιγραδίου που αρχίζει την επόμενη εβδομάδα παράλλημα με το Barcelona Open.

Έβανς: «Θα το λέω στα παιδιά και στα εγγόνια μου»

Ο 30χρονος Νταν Έβανς πέτυχε τη νίκη της καριέρας του και την άξιζε 100% με το παιχνίδι που έπιασε.

«Θα λέω στα παιδιά και στα εγγόνια μου ότι κέρδισα το Νο1», είπε ο Βρετανός τενίστας και συμπλήρωσε: «Ήμουν καλά. Ο Τζόκοβιτς έκανε κάποια φτηνά λάθη που δεν συνηθίζει. Είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη και την εμφάνιση».

Με τον Γκοφέν θα είναι ο πρώτος προημιτελικός του σε Masters.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τζόκοβιτς - Έβανς 0-2: Η έκπληξη της χρονιάς στο Monte Carlo (vids)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

  • Tags:
 

Τελευταία Νέα