Monte Carlo Masters: Συνεχίζουν Φονίνι, Σίνερ, Ντιμιτρόφ και Γκάριν (vids)

Αντώνης Πατσούρας
Monte Carlo Masters: Συνεχίζουν Φονίνι, Σίνερ, Ντιμιτρόφ και Γκάριν (vids)
O Γιανίκ Σίνερ απέκλεισε τον Ράμος Βινόλας και θα παίξει για πρώτη φορά με το Νο1 κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς, στον 2ο γύρο του Monte Carlo Masters. Πρεμιέρα με Ντελμπόνις για τον Ναδάλ.

Το Νο1 κόσμου, τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος επιστρέφει στη δράση μετά από το Australian Open, θ΄αντιμετωπίσει την Τετάρτη (14:00, Cosmote Sport 6) στον 2ο γύρο του Monte Carlo Masters, ο Γιανίκ Σίνερ.

Ο 19χρονος Ιταλός που είναι στο Νο22 κόσμου απέκλεισε με 6-3, 6-4 τον Ισπανό Ράμος Βινόλας και θα συναντήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο συμπατριώτης του, Φάμπιο Φονίνι, ο οποίος είναι και ο τελευταίος χρονικά (2019) νικητής στο Μόντε Κάρλο απέκλεισε με 6-2,7-5 τον Κετσμάνοβιτς και θα παίξει με τον Τζόρνταν Τόμπσον.

Το Νο3 κόσμου, ο Ράφα Ναδάλ που είναι και 11 φορές νικητής στο Monte Carlo θα κάνει πρεμιέρα στους "32" την Τετάρτη (16:00, Cosmote Sport 6) με τον Φεντερίκο Ντελμπόνις ο οποίος έβγαλε νοκ άουτ με 7-5,6-1 τον Αντριάν Μαναρινό.

Ο Κριστιάν Γκάριν ξεκίνησε να παίζει την Δευτέρα με τον Φελίξ Οζέ Αλιασίμ αλλά η βροχή "μετέφερε" το παιχνίδι τους την Τρίτη. Ο Καναδός πριν από την διακοπή ήταν στο 4-2 και έφτασε και στο 5-2.

Ο Χιλιανός του έσβησε 4 ευκαιρίες να κλείσει το σετ και τελικά επικράτησε με 7-6 (3), 6-1 προς απογοήτευση του νέου προπονητή του Αλιασίμ, Τόνι Ναδάλ. Ο Γκάριν θα παίξει με τον Μίλμαν και τον νικητή περιμένει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ντιμιτρόφ απέκλεισε με 6-3,6-4 τον Στρουφ και θα συναντήσει τον Ζερεμί Σαρντί.

 

Τελευταία Νέα