Χειρουργείο για Βαβρίνκα και Ντελ Πότρο (pic&vid)

Gazzetta team
Χειρουργείο για Βαβρίνκα και Ντελ Πότρο (pic&vid)
Τέταρτη επέμβαση στο γόνατο για τον Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο. Χειρουργήθηκε στο αριστερό πόδι ο Σταν Βαβρίνκα.

Στο χειρουργείο οδηγήθηκαν δυο από τα σημαντικότερα ονόματα του Tour, που κέρδισαν Grand Slam και έφτασαν έως το Νο3, ο Σταν Βαβρίνκα και ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο.

Ο 35χρονος Ελβετός υποβλήθηκε σε επέμβαση στο αριστερό πόδι για την οποία έγραψε στα social media: «Μετά από κάποια προβλήματα που αντιμετώπισα στο πόδι μου για λίγο καιρό, αποφάσισα να κάνω μια μικρή επέμβαση σ' αυτό. Όλα πήγαν καλά. Θα μείνω εκτός για λίγες εβδομάδες, αλλά ανυπομονώ να επιστρέψω στις προπονήσεις σύντομα».

Από την άλλη ο Αργεντινός υποβλήθηκε στην 4η επέμβαση του στο γόνατο αλλά συνεχίζει να ελπίζει πως θα ταξιδέψει στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Οι τελευταίες εβδομάδες δεν ήταν εύκολες για μένα. Όλα είναι δύσκολα μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Όμως νιώθω τη δύναμη που μου στέλνει από ψηλά. Ήρθε αυτή η μέρα που ξύπνησα και τηλεφώνησα στον γιατρό. Ήξερα πως έπρεπε να δοκιμάσω ξανά.

Ελπίζω να μπορέσω να ξεπεράσω αυτή την οδυνηρή κατάσταση. Δεν θα σταματήσω να προσπαθώ. Φυσικά, τα μηνύματα και οι καλύτερες ευχές σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, να προσέχετε», έγραψε ο 32χρονος.

 

Τελευταία Νέα