Τσιτσιπάς: Το ρητό για την Ολλανδία και το δίδυμο με τον Πέτρο (pic)

Gazzetta team
Τσιτσιπάς: Το ρητό για την Ολλανδία και το δίδυμο με τον Πέτρο (pic)
O Στέφανος Τσιτσιπάς προπονήθηκε επί ολλανδικού εδάφους και θα παίξει και στο διπλό του Ρότερνταμ μαζί με τον αδελφό του Πέτρο.

Την πρώτη προπόνηση στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Ρότερνταμ πραγματοποίησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος είναι στο Νο2 του ταμπλό στο Rotterdam Open που αρχίζει την Δευτέρα.

Ο Έλληνας τενίστας "ανέβασε" φωτογραφία από την προπόνηση και μαζί και ένα ελαφρώς ... αλλαγμένο διάσημο ρητό των Ολλανδών. «Ο θεός έφτιαξε τον ωκεανό και οι Ολλανδοί την Ολλανδία», έγραψε ο Στέφανος ενώ στην πραγματικότητα στην θέση του ωκεανού είναι ο κόσμος.

Η ρήση αυτή είναι αρκετά διαδεδομένη στην χώρα η οποία απέκτησε το 1/3 της έκτασης της από την θάλασσα μέσω προγράμματος αποξήρανσης.

Το Ρότερνταμ που φιλοξενεί το ATP 500 είναι από τις πιο σύγχρονες πόλεις της Ολλανδίας αφού ισοπεδώθηκε από τους Γερμανούς και φτιάχτηκε από την αρχή.

Διπλό με τον Πέτρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποφάσισε μετά από το Australian Open να δοκιμάσει να παίξει ξανά με τον αδελφό του Πέτρο στην Ολλανδία. Στον 1ο γύρο θ' αντιμετωπίσουν τους Βέλγους Ζιλ/Βλίγκεν.

Το τουρνουά αρχίζει την Δευτέρα (1/3) και θυμίζουμε ότι ο Στέφανος θα παίξει στον 1ο γύρο με τον Ιγκόρ Γκερασίμοφ.

God made the ocean but the Dutch made Holland. ABN AMRO World Tennis Tournament

Δημοσιεύτηκε από Stefanos Tsitsipas στις Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021
 

Τελευταία Νέα