Miami Open: Με Φέντερερ το τουρνουά του 2021

Gazzetta team
Miami Open: Με Φέντερερ το τουρνουά του 2021
Ο Ρότζερ Φέντερερ μετά από 2 χρόνια επιστρέφει στο Miami Open για να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Ο Ρότζερ Φέντερερ ανακοίνωσε άλλο ένα τουρνουά στο πρόγραμμα του για το 2021.

Ο 39χρονος Ελβετός τενίστας επιστρέφει στη δράση μετά από απουσία 13 μηνών λόγω των επεμβάσεων στο γόνατο στη Ντόχα στις 8 Μαρτίου και εν συνεχεία την επόμενη εβδομάδα θ' αγωνιστεί και στο Ντουμπάι.

Το τρίτο κατά σειρά τουρνουά που θα τον δούμε θα είναι το Miami Open. Το 1ο Masters της χρονιάς θα διεξαχθεί στη Φλόριντα από τις 22 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου και ο Ελβετός είναι ο τελευταίος του νικητής.

Το 2019 το κατέκτησε ενώ το 2020 ματαιώθηκε λόγω covid-19. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ρότζερ Φέντερερ συμμετείχε για τελευταία φορά σε τουρνουά Masters το 2019 στη Σανγκάη και εκείνο στο Μαϊάμι ήταν το 28ο κερδισμένο στην καριέρα του.

Στο Miami Open φυσικά θα δούμε τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη αλλά και τον Ράφα Ναδάλ, την Σερένα Ουίλιαμς, τον Νόβακ Τζόκοβιτς και την Ναόμι Οσάκα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα