ATP Cup: Ο Σαποβάλοφ τρώει σούσι στον πάγκο εν ώρα αγώνα (vid)

Gazzetta team
ATP Cup: Ο Σαποβάλοφ τρώει σούσι στον πάγκο εν ώρα αγώνα (vid)
Οι συμπαίκτες του δίνουν μάχη στο διπλό με τη Γερμανία και ο Καναδός Ντένις Σαποβάλοφ τρώει σούσι στον πάγκο εν ώρα αγώνα.

Πείνασε... ο Ντένις Σαποβάλοφ και δεν μπορούσε να περιμένει να τελειώσει ο αγώνας του Καναδά με την Γερμανία για να φάει...

Έτσι όταν ξεκίνησε το διπλό ανάμεσα στις δυο χώρες στη 2η ημέρα του ATP Cup έβγαλε ένα τάπερ με σούσι στον πάγκο και άρχισε να τρώει σαν... ιαπωνέζος με τα ξυλάκια ενώ παράλληλα έβλεπε το παιχνίδι.

Προηγουμένως είχε παίξει με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και είχε ηττηθεί μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με 6-7 (5), 6-3, 7-6 (4). Στην ίδια σειρά ο Λέναρντ Στρουφ επικράτησε με 7-6 (4), 7-6 (2) του Μίλος Ράονιτς.

Έτσι ο Καναδάς με 2 ήττες, από Σερβία και Γερμανία, αποχαιρέτησε το ATP Cup και την Πέμπτη η πρόκριση θα παιχτεί ανάμεσα σε Γερμανούς και Σέρβους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα