ATP Cup: Πρεμιέρα για την Ελλάδα στη Μελβούρνη (pic&vid)

Αντώνης Πατσούρας
ATP Cup: Πρεμιέρα για την Ελλάδα στη Μελβούρνη (pic&vid)
Η Ελλάδα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη (08:30, Novasports 1) απέναντι στην Αυστραλία στο ATP Cup. Αρχή με την μάχη Περβολαράκη-Μίλμαν και συνέχεια με Τσιτσιπά-Ντε Μινόρ.

Απέναντι στην οικοδέσποινα Αυστραλία αρχίζει την Τετάρτη (3/2) τους αγώνες της στο ATP Cup της Μελβούρνης η Ελλάδα.

Η εθνική μας ομάδα υπό την καθοδήγηση του Απόστολου Τσιτσιπά και με ηγέτη τον Στέφανο Τσιτσιπά είναι στον Β' όμιλο μαζί με την Αυστραλία και την Ισπανία και μια από τις τρεις ομάδες, η πρώτη, θα συνεχίσει στα ημιτελικά της 5ης Φεβρουαρίου.

Πρώτος στη μάχη θα εισέλθει ο Μιχάλης Περβολαράκης. Ο Έλληνας τενίστας θα παίξει την Τετάρτη (08:30, Novasports 1) απέναντι στον Αυστραλό Τζον Μίλμαν. Μετά από το φινάλε του αγώνα θα μπει στη Rod Laver Arena ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Αντίπαλος του θα είναι ο Άλεξ Ντε Μινόρ. Μετά και από αυτό τον αγώνα θα ακολουθήσει το διπλό με την Ελλάδα να "κατεβάζει" τους Τσιτσιπά-Περβολαράκη.

Η Αυστραλία έχει ηττηθεί στην πρεμιέρα της Τρίτης από την Ισπανία ενώ η Ελλάδα θα παίξει με την Ισπανία την Πέμπτη (08:30).

H Ελλάδα συμμετείχε και το 2020 στο 1ο ATP Cup και αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων. Μαζί με τους Στέφανο Τσιτσιπά και Μιχάλη Περβολαράκη στην ομάδα μας είναι ακόμη ο Πέτρος Τσιτσιπάς και ο Μάρκος Καλοβελώνης.

 

Τελευταία Νέα