Σερένα Ουίλιαμς: «Έχω χάσει 2-3 τρόπαια Grand Slam από το σπίτι» (vid)

Gazzetta team
Σερένα Ουίλιαμς: «Έχω χάσει 2-3 τρόπαια Grand Slam από το σπίτι» (vid)
Η Αμερικανίδα τενίστρια Σερένα Ουίλιαμς δήλωσε ότι πριν από κάποια χρόνια κάποιος έφυγε από ένα πάρτι στο σπίτι της πιο χαρούμενος, αφού έκλεψε κάποια τρόπαια.

Αν και φτάνει στα 40 συνεχίζει να παίζει ακόμη τένις αφού νιώθει καλά και δεν παύει να κυνηγάει το μεγάλο ρεκόρ των 24 Grand Slam της Μάργκαρετ Κορτ.

Η Σερένα Ουίλιαμς μίλησε στο Late Show του Στέφεν Κόλμπερτ και παραδέχτηκε ότι δεν έχει στην κατοχή της όλα τα τρόπαια Grand Slam που έχει κερδίσει αφού όπως ομολόγησε έπεσε θύμα κλοπής.

«Ξέρω πως το πρώτο τρόπαιο από Slam που κέρδισα βρίσκεται στο σπίτι του πατέρα μου, γιατί όταν το κατέκτησα ήξερα πως θα ερχόντουσαν κι άλλα και του είπα να το κρατήσει. Ο προπονητής μου έχει αρκετά απ' αυτά στη Γαλλία και υπάρχουν μερικά στο σπίτι μου. Αλλά πρέπει να ομολογήσω πως έχω χάσει και 2-3. Πριν από λίγα χρόνια είχα κάνει ένα πάρτι στο σπίτι μου και μάλλον κάποιος έφυγε από το σπίτι πιο χαρούμενος απ' όσο θα έπρεπε», είπε η Σερένα.

Για την ιστορία η Σερένα Ουίλιαμς έχει 74 τίτλους στο απλό. Σε επίπεδο Grand Slam έχει 23 τίτλους στο απλό, 14 στο διπλό και 2 στο μικτό.

«Δεν προτείνω στην Ολυμπία να παίξει τένις»

Η σπουδαία Αμερικανίδα τελευταία "ανεβάζει" όλο και περισσότερες κοινές... προπονήσεις της με την κόρη της Ολυμπία αλλά δεν είναι και πολύ ¨ζεστή¨να ακολουθήσει επαγγελματική καριέρα στο τένις.

«Είναι τελειομανής όταν βρίσκεται στο γήπεδο. Δεν σχεδιάζω για εκείνη ένα μέλλον που θα παίζει τένις, δεν είναι κάτι που θα της πρότεινα, γιατί γνωρίζω το άγχος, την πίεση και τη σκληρή δουλειά που έχει αυτή η δουλειά. Θα είναι όμως δική της επιλογή και αν την πάρει θα τη στηρίξω», δηλώνει η περήφανη μαμά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σερένα Ουίλιαμς: Η 3χρονη Ολυμπία ακολουθεί τα βήματα της μαμάς της (pics)

Ουίλιαμς Σερένα: Τραγουδάει ντουέτο με την κόρη της (vid)

 

Τελευταία Νέα