Σερένα Ουίλιαμς: Η 3χρονη Ολυμπία ακολουθεί τα βήματα της μαμάς της (pics)

Gazzetta team
Σερένα Ουίλιαμς: Η 3χρονη Ολυμπία ακολουθεί τα βήματα της μαμάς της (pics)
Με τέτοια γονίδια από την μαμά Σερένα και τη θεία Βένους, η Ολυμπία, δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από το τένις.

Το μήλο λένε πως πέφτει κάτω από τη μηλιά όταν αναφέρονται σ' ένα ταλέντο που ακολουθεί τα βήματα του πατέρα ή της μητέρας του. Στην περίπτωση μας το... μήλο, έπεσε κάτω από δυο... μηλιές.

Η Ολυμπία, η 3χρονη κόρη της Σερένα Ουίλιαμς, που γεννήθηκε το 2017, έχει εκτός από την μαμά της που είναι η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο, και την θεία της Βένους, με τίτλους Grand Slam, με Ολυμπιακά μετάλλια και με το... παράσημο της πρώτης Αφροαμερικανίδας στα χρόνια της open era που "σκαρφάλωσε" στο Νο1.

Με μια ρακέτα στο χέρι

Όταν η Ολυμπία άρχισε να περπατάει η μαμά Σερένα είχε ανεβάσει ένα video μέσα από το σπίτι με την κόρη της απλά να προσπαθεί να σηκώσει την ρακέτα. Τόσο η Σερένα όσο και η Βένους είναι πρόθυμες να διδάξουν τη μικρή εάν και εκείνη το ήθελε.

Τόσο η μαμά όσο και η θεία την έβαζαν να βλέπει προπονήσεις και αγώνες και να έχει επαφή με το χώρο. Η Ολυμπία έχει κλείσει πλέον τα 3 της χρόνια και έχει αρχίσει να κάνει προπονήσεις με την 39χρονη Σερένα.

Η περήφανη μαμά ανέβασε σχετική φωτογραφία στα social media με την Ολυμπία να ποζάρει με τρομερό στυλ με τη ρακέτα στο χέρι και να ζει την στιγμή.

Φυσικά και πλέον αρχίζει και καταλαβαίνει ποια είναι η μαμά της η οποία να σημειώσουμε ότι πριν από ένα χρόνο και μια μέρα στην Αυστραλία κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο ως μαμά.

Η μικρή δείχνει ότι έχει το ταλέντο και την διάθεση ν' ακολουθήσει τα βήματα της μαμάς και της θείας και ο χρόνος θα δείξει εάν θα δούμε κάτι πολύ σπουδαίο στο μέλλον!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Σερένα μας σύστησε τη νεογέννητη Ολυμπία! (vid)

Ουίλιαμς Σερένα: Τραγουδάει ντουέτο με την κόρη της (vid)

US Open: Η Ολυμπία παρακολουθεί την προπόνηση της μαμάς Σερένα (pic)

Σερένα Ουίλιαμς: Στα βήματα της μαμάς η μικρή Ολυμπία (pics)

NEWS FEED