ATP - WTA: Παίρνει "σάρκα και οστά" το πρόγραμμα του 2021

Gazzetta team
ATP - WTA: Παίρνει "σάρκα και οστά" το πρόγραμμα του 2021
H χρονιά θα έχει πρώτους σταθμούς τις ΗΠΑ, το Ντουμπάι, την Αυστραλία. Δεν θα διεξαχθεί και το 2021 το Indian Wells.

Συμπληρώνεται ημέρα με την ημέρα το παζλ του πρώτου τριμήνου του 2021 όσο αφορά τα τουρνουά της ATP και της WTA.

Χωρίς να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ούτε για το Australian Open που όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί από τις 8-24 Φεβρουαρίου, έχουν "κυκλοφορήσει" σε μεγάλα ΜΜΕ του εξωτερικού τα πλάνα της WTA και της ATP.

To τελευταίο ρεπορτάζ ήταν της "L' Equipe" και βάσει αυτού η χρονιά θα ξεκινήσεις στους άνδρες στην Φλόριντα με το Delray Beach (4-13/1) ενώ δεν θα διεξαχθεί στην Καλιφόρνια τον Μάρτιο και το 2021 το Indian Wells.

Τα προκριματικά του Australian Open σε άνδρες και γυναίκες έχουν "κλείσει" στο Ντουμπάι στο διάστημα 9-13/1 ενώ στους άνδρες θα έχουμε όπβς όλα δείχνουν και φέτος το ATP Cup και ένα τουρνουά ATP 250 στην Αυστραλία από την 1η έως την 7η Φεβρουαρίου.

Το ίδιο διάστημα η WTA θα διοργανώσει ένα τουρνουά 250 και ένα 500αρι στην Αυστραλία.

Ακολουθεί το Australian Open και μετά στους άνδρες θα έχουμε δράση στο Μονπελιέ (22-28/2), στην Κόρδοβα (22-28) και σ' μια νέα πόλη ενώ οι γυναίκες παραμένουν Αυστραλία για νέο τουρνουά WTA 500 (15-21/2).

Στο πρόγραμμα της ATP δεν υπάρχει το Ρίο και η Νέα Υόρκη αλλά θα δούμε το 500αρι στο Ρότερνταμ και το ίδιο διάστημα (1-7/3) το τουρνουά στου Μπουένος Άιρες και ένα νέο.

Ακολουθεί η Ντόχα (8-14/3) και η Μασσαλία με το Σαντιάγκο άλλα 2 250αρια στις ίδιες ημέρες.

Στη Μασσαλία και στο Open 13 κερδίζει 2 σερί χρόνια ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Από την Μασσαλία στο Μεξικό όπου θα δούμε το τουρνουά στο Ακαπούλκο (15-21/3) με τον Ράφα Ναδάλ αλλά και στο Ντουμπάι.

Στο Australian Open και φυσικά σε κάποια από τα τουρνουά, στα οποία δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη, θα συμμετάσχουν τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς όσο και η Μαρία Σάκκαρη. Η επίσημη ανακοίνωση του προγράμματος θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα