Όλγκα Ντανίλοβιτς: «Προστατευόμενη» του Τζόκοβιτς η κόρη του «Σάσα» (pics&vids)

Gazzetta team
Όλγκα Ντανίλοβιτς: «Προστατευόμενη» του Τζόκοβιτς η κόρη του «Σάσα» (pics&vids)
Η κόρη του θρυλικού Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς, Όλγκα, είναι το νέο αστέρι του τένις στη Σερβία και έχει τραβήξει την προσοχή του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Το να είσαι 19 ετών και να ακούς καθημερινα οδηγίες και συμβουλές από τον Νόβακ Τζόκοβιτς το λες και μεγάλη τύχη.

Η ... τυχερή είναι η Όλγκα Ντανίλοβιτς. Η 19χρονη Σέρβα τενίστρια είναι όπως και άλλοι Σέρβοι τενίστας "φιλοξενούμενοι" του Νόβακ Τζόκοβιτς στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του στο Βελιγράδι και έρχεται καθημερινά σε επαφή με το Νο1 του κόσμου.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μάλιστα βλέπει τις αδυναμίες της και προσπαθεί να την βοηθήσει να βελτιωθεί φωνάζοντας της πως πρέπει να δουλεύει πιο σκληρά κάθε ημέρα.

Η κόρη του "Σάσα"

Η Όλγκα είναι κόρη του θρυλικού Σέρβου μπασκετμπολίστα, Πρέντραγκ "Σάσα" Ντανίλοβιτς, ο οποίος έχει παίξει στο NBA ενώ έχει κατακτήσει 2 φορές την Ευρωλίγκα και κάμποσα μετάλλια με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Αν και είναι μικρή, τον Οκτώβριο του 2018, εισήλθε για πρώτη φορά στο top-100 και έφτασε στο Νο98. Έχει κατακτήσει ήδη έναν τίτλο στη Μόσχα και το 2018 κέρδισε βραβείο για τη συμμετοχή της στο Fed Cup.

Μάλιστα μαζί με το βραβείο είχε λάβει και μια επιταγή 1000 δολαρίων που επέλεξε να δώσει σε νοσοκομείο για παιδιά στο Βελιγράδι. Μέντορας της είναι ο Άλεξ Κορέτσα.

Η σύγκριση με την Ιβάνοβιτς

Πολλοί στη Σερβία βλέπουν τη νέα Άννα Ιβάνοβιτς. Ίσως να είναι η εμφάνιση της, το πείσμα της αλλά έχουν ήδη αρχίσει οι συγκρίσεις.

Η πολύ καλή φίλη του Νόβακ Τζόκοβιτς βέβαια στα 21 της είχε φτάσει στο Νο1 του κόσμου και στην καριέρα της είχε κατακτήσει το Roland Garros και συνολικά 15 τίτλους.

Όπως και να έχει οι Σέρβοι και όχι μόνο θεωρούν την Ντανίλοβιτς το νέο "αστέρι" της χώρας τους.

Ολοκλήρωσε το 2020 στο Νο183 παίζοντας μόνο 18 παιχνίδια στη σεζόν και ο μεγάλος της στόχος της το 2021 είναι να παίξει για πρώτη φορά σε κυρίως ταμπλό σε Grand Slam.

  • Tags:
 

Τελευταία Νέα