Νόβακ Τζόκοβιτς: Δωρεά για δυο νηπιαγωγεία στη Σερβία

Gazzetta team
Νόβακ Τζόκοβιτς: Δωρεά για δυο νηπιαγωγεία στη Σερβία
Νέα δωρεά του Novak Djokovic Foundation μέσα από την καμπάνια "Season Of Giving".

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς διαθέτει κάθε χρόνο τεράστια χρηματικά ποσά για να κάνει καλύτερη τη ζωή των συμπατριωτών του και ειδικά των παιδιών στη Σερβία.

Μέσω του ιδρύματος του, του "Novak Djokovic Foundation" ανακοίνωσε ότι συνεχίζει για 3η χρονιά την καμπάνια "Season Of Giving" και θα προσφέρει χρήματα για την δημιουργία δυο νηπιαγωγείων.

Στόχος είναι να συγκεντρωθούν 100.000 ευρώ και να χτιστούν σχολεία στα χωριά Vajska και Ljubis. Όταν ολοκληρωθούν οι δωρεές το ίδρυμα του "Νόλε" θα διπλασιάσει το ποσό με μια ακόμη δωρεά.

«Η χώρα μας είναι γεμάτη πολύτιμους λίθους, αλλά δυστυχώς οι μικρότερες κοινωνίες δεν είναι σε θέση να το εκμεταλλευτούν αυτό, επειδή δεν έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση. Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά να συμμετέχουν σε προσχολικά προγράμματα, ειδικά σε μια κατάσταση στην οποία οι γονείς αναγκάζονται να εργάζονται από το σπίτι και δεν είναι σε θέση να αφιερώνουν αρκετό χρόνο στα παιδιά τους.

Φέτος, ο στόχος μας είναι να ανοίξουμε δυο νέα σχολεία στο Vajska και στο Ljubis, που θα μπορούν να φιλοξενήσουν συνολικά 105 παιδιά. Κάθε ένα απ' αυτά τα δυο μέρη έχει τη δική του ιστορία, γι' αυτό ζητάμε από τον κόσμο να βοηθήσει την αποστολή μας και αποφασίσαμε να διπλασιάσουμε κάθε δωρεά που θα γίνει», είπαν ο Νόβακ και η Γιέλενα Τζόκοβιτς στην κοινή της ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νόβακ Τζόκοβιτς: Δωρέα σε νοσοκομείο στη Σερβία για την αντιμετώπιση του covid-19

Κορονοϊός: Δωρέα 1 εκατ. ευρώ στη Σερβία από τον Τζόκοβιτς (pic)

 

Τελευταία Νέα