Τσιτσιπάς: «Δεν θέλω να είμαι ανοιχτός σε ανθρώπους που θέλουν να με πληγώσουν»

Gazzetta team
Τσιτσιπάς: «Δεν θέλω να είμαι ανοιχτός σε ανθρώπους που θέλουν να με πληγώσουν»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στον Guardian για τον ρατσισμό που ένιωσε αλλά και για την σχέση του με τις γυναίκες.

Για τα ρατσιστικά σχόλια, τις "επιθέσεις" που δέχτηκε όταν ταξίδευε ανά τον κόσμο εν μέσω οικονομικής κρίσης αλλά και για την σχέση του με τις γυναίκες μίλησε στον "Guardian" ο ντροπαλός Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αναφέρθηκε στη φιλία αλλά και την σχέση του με το αντίθετο φύλο και ξεκαθάρισε: «Όταν είμαι έτοιμος να κάνω έναν φίλο ή να αφήσω αυτόν τον άνθρωπο να έρθει πιο κοντά μου και να γίνει μέρος της ζωής μου, πρέπει να βεβαιωθώ ότι τα πράγματα είναι υπό έλεγχο και ότι το εγκρίνω όλο αυτό.

Γιατί δεν θέλω να είμαι ανοιχτός σε τυχαίους ανθρώπους που θέλουν να με πληγώσουν και να είναι κακή επιρροή στη ζωή μου. Όντας ντροπαλός, μου πήρε χρόνο να νιώσω άνετα και να εκφράσω τα συναισθήματά μου προς το αντίθετο φύλο. Το έκανα πιο αργά στη ζωή μου και αυτό είναι ασυνήθιστο για αγόρια».

«Δέχτηκα ρατσιστικά σχόλια»

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στα ρατσιστικά σχόλια και στο μίσος που εισέπραξε γιατί απλά εν μέσω οικονομικής κρίσης ταξίδευε ανά τον κόσμο για να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα.

«Ένιωθα ότι δεχόμουν κριτική χωρίς να φταίω, δεν είχα τίποτα να κάνω με όλο αυτό. Δέχτηκα ρατσιστικά σχόλια. Ένιωθα μειοψηφία όπου και να πήγαινα και ήθελα να διαψεύσω αυτό που πίστευαν. Νομίζω ότι κατά έναν τρόπο με έκανε πιο δυνατό.

Κοιτώντας πίσω, με έκανε να θέλω να είμαι καλύτερος. Τώρα που το σκέφτομαι, είμαι περήφανος που το διαχειρίστηκα σωστά και δεν φρίκαρα. Θα μπορούσα εύκολα να φρικάρω και να νιώθω μεγαλύτερη πίεση», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Τόνισε επίσης ότι εκείνη την εποχή τα ξαδέλφια του και τα αδέλφια του πατέρα του ήταν άνεργα. Στο άρθο υπάρχει αναφορά στη σχέση του με τον Αντετοκούνμπο, τον Κύργιο αλλά και για την "πίεση" που καμιά φορά νιώθει από τον πατέρα και την μητέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τσιτσιπάς: «Πέρασα δύσκολες νύχτες, αμφέβαλλα για τον εαυτό μου»

 

Τελευταία Νέα