Νικ Κύργιος: Έκλεψαν το πορτοφόλι του Αυστραλού τενίστα (vid)

Gazzetta team
Νικ Κύργιος: Έκλεψαν το πορτοφόλι του Αυστραλού τενίστα (vid)
Η κλοπή στο αυτοκίνητο και η αντίδραση του Νικ Κύργιου στο συμβάν.

Θύμα κλοπής έπεσε ο Νικ Κύργιος. Ο Αυστραλός τενίστας που μένει μόνιμα στην Καμπέρα διαπίστωσε πως είχαν ανοίξει το αυτοκίνητο του και είχαν πάρει από μέσα το πορτοφόλι του αλλά και κάποια ρούχα. O Νικ ανακοίνωσε την κλοπή μέσα από το Instagram και αποκάλεσε τον κλέφτη "απόβρασμα της Καμπέρα".

«Ευτυχώς τίποτα δεν είναι χαλασμένο. Είναι ένα αυτοκίνητο 350.000 δολαρίων, οπότε υποθέτω ότι το σεβάστηκες. Αλλά μπαίνεις μέσα στο αυτόκινητό μου, παίρνεις όλα τα ρούχα μου και βασικά κάποια πράγματα, το πορτοφόλι μου.Θα ακυρώσω τις κάρτες μου, αλλά αυτά είναι πράγματα που απέκτησα δουλεύοντας. Δείξε λίγο γ*** σεβασμό. Αν είσαι δυστυχισμένος με τη ζωή σου, δεν είναι δικό μου λάθος, με συγχωρείς», είπε αρχικά ο Νικ Κύργιος.

Συνεχίζοντας την αφήγηση του τόνισε: «Θα σου έπαιρνα φαγητό αν το χρειαζόσουν, θα σου αγόραζα ρούχα, θα σου προσέφερα ακόμα και να κάνεις μπάνιο, αλλά μην κλέβεις πράγματα τα οποία ο άλλος έβγαλε δουλεύοντας. Θα σου δώσω ό,τι θέλεις απλά μην αγγίζεις τα πράγματά μου βασικά. Είσαι απόβρασμα, είσαι ρεμάλι. Εγώ δεν πειράζω τα πράγματά σου, μην αγγίζεις τα δικά μου».

 

Τελευταία Νέα