Ο πατέρας του Τζόκοβιτς ζητά από τον Φέντερερ να ασχοληθεί με το σκι!

Gazzetta team
Ο πατέρας του Τζόκοβιτς ζητά από τον Φέντερερ να ασχοληθεί με το σκι!
Ο Σρτζαν Τζόκοβιτς δήλωσε ότι ο Φέντερερ έφτασε τα 40 και καλό είναι να ασχοληθεί με κάποιο χόμπι του.

Μετά από την μητέρα Τζόκοβιτς η οποία είχε χαρακτηρίσει αλαζόνα τον Ρότζερ Φέντερερ τη σκυτάλη πήρε ο πατέρας του Σέρβου τενίστα και ασχολήθηκε με την ηλικία του Ελβετού.

Ο Σρτζαν Τζόκοβιτς μιλώντας στο Sportklub τόνισε ότι ο Φέντερερ είναι 40 ετών και δεν θα πρέπει να παίξει άλλο τένις αλλά ν' ασχοληθεί με τα χόμπι του όπως είναι το σκι.

«Σύμφωνα με τα αποτελέσματα είναι κορυφαίος , αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ. Καλλιεργεί μια εχθρότητα κόντρα στον Νόβακ. Σέβονται ο ένας τον άλλο, αλλά γιατί νομίζετε ότι παίζει στα 40 του; Σκεφτείτε, ένας 40χρονος άνδρας παίζει ακόμα τένις, ενώ μπορεί να πάει σπίτι και να κάνει άλλα ενδιαφέροντα πράγματα.

Από τη στιγμή, όμως, που νιώθει την ανάσα του Ναδάλ και του Νόβακ, απλά δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι θα είναι καλύτεροι από αυτόν. Πήγαινε, φίλε, να μεγαλώσεις παιδιά, κάνε κάτι άλλο, πήγαινε για σκι. Το τένις δεν είναι όλη η ζωή μου, είναι αυτή τη στιγμή το χόμπι του γιου μου. Είναι απλά ένας τενίστας, για την ώρα», είπε μεταξύ άλλων ο μπαμπάς του "Νόλε".

  • Tags:
 

Τελευταία Νέα