Μουράτογλου: «Μπορεί να φτάσει το 2020 τα 24 Grand Slam η Σερένα»

Gazzetta team
Μουράτογλου: «Μπορεί να φτάσει το 2020 τα 24 Grand Slam η Σερένα»
Ο προπονητής της Αμερικανίδας Πατρίκ Μουράτογλου πιστεύει ότι η Σερένα μπορεί να κερδίσει ένα από τα 2 Grand Slam του 2020.

Ο μεγάλος στόχος της Σερένα Ουίλιαμς δεν είναι άλλος από το να φτάσει τα 24 Grand Slam.

Σήμερα με τα 23 που έχει είναι στην κορυφή στην open era αλλά δεν είναι η παίκτρια με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία του τένις.

Στην κορυφή είναι η Μάργκαρετ Κορτ που έπαιζε στην εποχή της Μπίλι Τζιν Κινγκ. Η Αυστραλέζα έχει 24 και η Αμερικανίδα κατέκτησε το 23ο της το 2017 στη Μελβούρνη.

Έκτοτε έχει παίξει σε 4 τελικούς (2 Wimbledon, 2 US Open) και τους έχασε και τους 4! Ο προπονητής της Πατρίκ Μουράτογλου, που είναι και "μέντορας" του Στέφανου Τσιτσιπά μιλώντας στο Reuters εξήγησε πως η Σερένα μπορεί και μέσα στο 2020 να φτάσει στα 24 Grand Slam.

Η Ουίλιαμς που είναι γεννημένη το 1981 έχει ξεκουραστεί σ' αυτή την περίοδο και νιώθει έτοιμη για να κάνει το μεγάλο ... βήμα.

“Η πανδημία βοήθησε τη Σερίνα για να ξεκουραστεί. Το σώμα της χρειαζόταν ξεκούραση και με αυτή την αφορμή, την βρήκε.

Το κίνητρό της είναι πολύ δυνατό και νομίζω ότι με την επιστροφή της στο τένις, θα πετύχει σπουδαία πράγματα. Μπορεί να κερδίσει έστω ένα Grand Slam μέχρι το τέλος της χρονιάς και να φτάσει έτσι τα 24», είπε ο έμπειρος προπονητής.

 

Τελευταία Νέα