Ζεράρ Πικέ: «Δύσκολα να διοργανώσουμε φέτος το Davis Cup»

Gazzetta team
Ζεράρ Πικέ: «Δύσκολα να διοργανώσουμε φέτος το Davis Cup»
Απαισιόδοξος για την διοργάνωση της τελικής φάσης του Davis Cup 2020 είναι ο Ζεράρ Πικέ.

Από την περίοδο 2018-19 το Davis Cup άλλαξε και έγινε πιο εκλυστικό στον κόσμο αλλά και στα ΜΜΕ. Η τελική φάση άλλαξε μορφή και την διοργάνωση ανέλαβε η εταιρεία του αμυντικού της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ.

Το 2019 η τελική φάση διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στη Μαδρίτη με νικήτρια την Ισπανία του Ράφα Ναδάλ. Φέτος λόγω της εξάπλωσης του covid-19 τα πράγματα είναι δύσκολα για το Davis Cup.

Την περασμένη σεζόν το κορτ της Μαδρίτης ήταν γεμάτο από κόσμο και φέτος δεν θα έχει κανένα νόημα να γίνουν αγώνες τον Νοέμβριο χωρίς κόσμο. Ο Ζεράρ Πικέ μιλώντας για το θέμα δήλωσε απογοητευμένος!

«Υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα. Προσπαθούμε να είμαστε ενήμεροι για όσα αποφασίζει η κυβέρνηση σχετικά με τον αθλητισμό και να δούμε αν θα μπορέσουμε να έχουμε φιλάθλους στο Caja Magicα.

Θα έλεγα πως είμαι απαισιόδοξος, επειδή θα είναι δύσκολο να διοργανώσουμε το Davis Cup χωρίς φιλάθλους. Πιστεύω πως κανείς αυτή την ώρα δεν είναι βέβαιος για το που μπορούμε να έχουμε θεατές και που πρέπει να είμαστε κεκλεισμένων των θυρών. Όσο περνούν οι μέρες, υποθέτω πως θα έχουμε πιο καθαρή εικόνα», είπε μεταξύ άλλων.

 

Τελευταία Νέα