Πρωταθλητές και στο Instagram οι Ναδάλ - Σερένα

Πρωταθλητές και στο Instagram οι Ναδάλ - Σερένα
Η Αμερικανίδα είναι στην 1η θέση της σχετικής λίστας με 12,3 εκατομμύρια ακόλουθους ενώ 2ος είναι ο Ισπανός με 9,2.

Ποιοι τενίστριες και τενίστριες που συνεχίζουν να παίζουν είναι στις πρώτες θέσεις της λίστας με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram; Ποιος είναι στην 1η θέση;

Πως είναι η κατάταξη στα μέλη του Big-3; Που είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ποιος από τους top-10 έχει τους λιγότερους ακόλουθους; Υπάρχουν αθλητές που ασχολούνται πάρα πολύ με το Instragram και άλλοι που έχουν ... ρεύμα.

Στην κορυφή η Σερένα Ουίλιαμς

Στην πρώτη θέση (άνδρες-γυναίκες) είναι η Σερένα Ουίλιαμς. Η μυθική Αμερικανίδα με τους 23 τίτλους Grand Slam που στα 39 της συνεχίζει να είναι στο top-10 και να διεκδικεί μεγάλους τίτλους έχει 12,3 εκατομμύρια ακόλουθους.

Από τους άνδρες στην πρώτη θέση είναι ο Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός με τα 19 Grand Slam έχει 9,2 εκατομμύρια ακόλουθους. Από τους Big-3 στη 2η θέση είναι ο Ρότζερ Φέντερερ με 7,6 εκατομμύρια και στην 3η ο Νόβακ Τζόκοβιτς με 7,2 εκατομμύρια.

Έκτος στο top-10 ο Τσιτσιπάς

Μετά από το Big-3 έχουμε δυο τενίστες που έχουν ξεπεράσει το 1 εκατομμύρια ακόλουθους και είναι ο Ντομινίκ Τιμ και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι στην 6η θέση του σημερινού top-10 αφού έχει 882.000 ακόλουθους.

Βέβαια από τους εν ενεργεία οι "παλιοί" Άντι Μάρεϊ, Ντελ Πότρο και Σταν Βαβρίνκα είναι στις πρώτες θέσεις. Ο Βρετανός έχει 1,7 εκατομμύρια, ο Αργεντίνος 1,9 εκατομμύρια και ο Ελβετός έχει 1,2.

Πολύ χαμηλά είναι ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ο οποίος έχει κερδίσει 2 Masters, έχει παίξει σε τελικό Grand Slam αλλά έχει μόνο 344.000 ακόλουθους. Από αυτούς πάντως που είναι σήμερα στο top-10 της παγκόσμιας κατάταξης ο Ματέο Μπερετίνι είναι στο Νο10 στο Instagram με μόλις 196,000.

Η ωραία Τζένη

Η Σερένα είναι η "βασίλισσα" του Instagram στο γυναικείο τένις αλλά πολύ ψηλά είναι μια Καναδή. Είναι η Τζένη Μπουσάρντ. Είναι η πανέμορφη Καναδή που ξεσηκώνει το κοινό της με τις φωτογραφίες.

Έχει 2,1 εκατομμύρια ακόλουθους και είναι πάνω από παίκτριες που έχουν κερδίσει Grand Slam όπως είναι η Σιμόνα Χάλεπ (1,5 εκατομμύρια), η Βένους Ουίλιαμς (1,2), η Ναόμι Οσάκα (1,1).

Η Μαρία Σαράποβα που σταμάτησε πριν από λίγους μήνες το τένις έχει ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια. Η Μαρία Σάκκαρη από την άλλη έχει 136.000 ενώ το ανερχόμενο αστέρι του τένις, η Κόκο Γκάουφ, έχει 677,000 και ανοδικές τάσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα