Λεντλ: «Ο Φέντερερ είναι σήμερα GOAT, αλλά...»

Gazzetta team
Λεντλ: «Ο Φέντερερ είναι σήμερα GOAT, αλλά...»
Ο Ιβάν Λεντλ ξεκαθάρισε ότι ο Φέντερερ είναι πρώτος στη σχετική λίστα αλλά όλα θα κριθούν όταν θα αποσυρθεί το Big-3.

Ο Ιβάν Λεντλ είναι ένας ζωντανός θρύλος του τένις. Σήμερα, στα 60 του χρόνια, παρακολουθεί με μανία το αγαπημένο του άθλημα στο οποίο είναι στην 3η θέση στη λίστα των τίτλων αλλά και των νικών!

Ο Τσεχοσλοβάκος που πολιτογραφήθηκε Αμερικανός κατέκτησε στην καριέρα του 8 Grand Slam και έχει όμως το ρεκόρ των περισσοτέρων χαμένων τελικών (11). Σε πρόσφατη συνέντευξη του ρωτήθηκε εάν ο Ρότζερ Φέντερερ είναι GOAT και απάντησε διπλωματικά.

Όπως υποστήριξε για να βγει ο καλύτερος όλων των εποχών θα πρέπει να τελειώσουν τις καριέρες τους, ο Φέντερερ, ο Ναδάλ και ο Τζόκοβιτς. «Σήμερα ο Φέντερερ είναι ο GOAT. Το κομμάτι της δημοφιλίας δεν πρέπει να παίζει ρόλο για να κρίνεις κάποιον ως τον καλύτερο.

Φυσικά και θα κριθεί ανάμεσα στους Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς στο ποιος θα καταλήξει με τα περισσότερα Slams. Το μόνο που μπορείς να πεις αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Ρότζερ ηγείται της κούρσας αλλά το ταξίδι δεν έχει ολοκληρωθεί. Όταν αποσυρθούν και οι τρεις, θα φτάσουμε σε ασφαλές συμπέρασμα», είπε μεταξύ άλλων.

  • Tags:
 

Τελευταία Νέα