Ο Κύργιος προσκαλει σε live στο instagram τον Ναδάλ (vids)

Gazzetta team
Ο Κύργιος προσκαλει σε live στο instagram τον Ναδάλ (vids)
Το BBC έριξε την ιδέα, ο Κύργιος ανταποκρίθηκε αμέσως και μένει να δούμε την απάντηση του Ναδάλ.

Τεράστιο ενδιαφέρον θα είχε μια live συνομιλία στο instagram ανάμεσα στον Ράφα Ναδάλ και τον Νικ Κύργιο τις ημέρες της καραντίνας λόγω του κορονοϊού.

Ο Ελληνοαυστραλός που έχει ανοίξει πολλές φορές το στόμα του για να μιλήσει απαξιωτικά για τον Ισπανό αλλά και για τον προκαλέσει όπως είναι κατανοητό δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις μαζί του.

Ο Ισπανός από την άλλη θέλει απλά να κάνει τη δουλειά, απαντά μέσα στο κορτ, και καμιά φορά μόνο ο θείος Τόνι "στολίζει" τον Νικ Κύργιο.

Το BBC είχε την ιδέα. Ποια ιδέα; Μα τώρα που είναι της μόδας τα live στο instagram να συνομιλήσουν σε ζωντανή σύνδεση αυτοί οι δυο! "Τρελή" ιδέα. Ο Νικ έσπευσε να βρει το δημοσιεύμα στα social media και να δηλώσει έτοιμος καλώντας έτσι τον Ράφα.

Αυτός δεν έχει απαντήσει ακόμη αλλά θα είναι δύσκολο να πει το ναι... Ο Κύργιος που τον είχε κερδίσει τελευταία φορά το 2019 στο Ακαπούλκο είχε μιλήσει άσχημα για τον αντίπαλο του και οι σχέσεις τους έχουν... παγώσει.

Τώρα εάν θα ξεπαγώσουν λόγω covid-19 μένει να το δούμε τις επόμενες ημέρες. Πάντως πέρα από το ότι και οι δυο είναι τενίστες δεν πρέπει να έχουν άλλα κοινά θέματα να συζητήσουν.

Θα ήταν βέβαια εκπληκτικό να τους δούμε live αφού ο Ναδάλ είναι αυτός που είναι και ο Κύργιος έχει "τρέλα" αλλά και τα video με θέμα τον Νικ που ανεβαίνουν στο Youtube κάνουν ρεκόρ.

Πάντως στο κορτ, σε 8 παιχνίδια, ο Ναδάλ έχει 5 νίκες με τελευταία αυτή στο Australian Open 2020. Ο Κύργιος τον έχει νικήσει το 2014 στο Wimbledon, το 2017 στο Cincinnati και το 2019 στο Acapulco.

Πάντως ο Κύργιος και απέναντι στον Ναδάλ "τόλμησε" να σερβίρει χωρίς να βλέπει...

 

Τελευταία Νέα