Το video στο κανάλι του Τσιτσιπά που "τρέχει" με 400! (vid)

Αντώνης Πατσούρας
Το video στο κανάλι του Τσιτσιπά που "τρέχει" με 400! (vid)
Το video στο οποίο ο Στέφανος Τσιτσιπάς δοκιμάζει το νέο του Tesla έχει κάνει ρεκόρ στο κανάλι του στο YouTube.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει το δικό του κανάλι στο YouTube από το 2014 όταν δεν είχε παίξει ακόμη στο Tour και στον ελεύθερο του χρόνο ανεβάζει video που έχουν να κάνουν κυρίως με τις εξωαγωνιστικές του δραστηριότητες.

Ο Έλληνας τενίστας που είναι στο Νο6 του κόσμου και έχει πάθος με τις νέεες τεχνολογίες αλλά και με την φωτογραφία έχει καταγράψει μέσα από δεκάδες video τις εμπειρίες του από τα ταξίδια ανά τον κόσμο και εκφράζει μέσα από αυτά τις απόψεις του για πολλά θέματα.

Με τα χρόνια έχει αποκτήσει το δικό του κοινό που περιμένει με αγωνία τις νέεες περιπέτειες του. Ποιο είναι όμως το κορυφαίο σε προβολές video στο κανάλι του Στέφανου;

Είναι εκείνο που έχει δοκιμάζει επί γαλλικού εδάφους το νέο του αυτοκίνητο. Ένα πολυτελές Tesla που τον αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Ο τίτλος που του έδωσε είναι «I'VE BEEN WAITING FOR THIS...» και το όνομα που δίνει στο αυτοκίνητο είναι... Τζούλιους!

Το video αυτό έχει ξεπεράσει τις 400.000 προβολές! "Ανέβηκε" πριν από σχεδόν ένα χρόνο και έχει κάνει θραύση... Άλλωστε Tesla είναι αυτό και όχι κανένα τυχαίο αυτοκίνητο.

Αξίζει να δείτε τα video του για να ταξιδεψετε στον κόσμο αλλά και για να μάθετε τα πάντα για τις ανησυχίες του Στέφανου πριν ακόμη γίνει super star του τένις.

 

Τελευταία Νέα