Με Μάρεϊ και Κέρμπερ το Madrid Open Virtual Pro

Gazzetta team
Με Μάρεϊ και Κέρμπερ το Madrid Open Virtual Pro
Το πραγματικό Madrid Open αναβλήθηκε αλλά στο διάστημα 27-30/4 οι φαν του τένις θα το παίξουν στο Mutua Madrid Open Virtual Pro.

Ο Άντι Μάρεϊ και η Αντζελίκ Κέρμπερ είναι τα δυο μεγάλα ονόματα που θα δούμε στο Mutua Madrid Open Virtual Pro!

Οι διοργανωτές του χωμάτινου Masters της Μαδρίτης αφού αναγκάστηκαν ν' αναβάλουν το τουρνουά λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού (covid-19) σκέφτηκαν να δώσουν την δυνατότητα στους φαν του τένις να το παίξουν... εικονικά.

Έτσι από τις 27 έως 30 Απριλίου θα διεξαχθεί κανονικά το τουρνουά μέσω του PS4 και του βιντεοπαιχνιδιού Tennis World Tour.

Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τον σπουδαίο Άντι Μάρεϊ που έχει κερδίσει 2 φορές το τουρνουά στο παρελθόν και φυσικά έχει φτάσει στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στις γυναίκες η κορυφαία επιλογή είναι η πρώην Νο1 και κάτοχος 3 τίτλων Grand Slam, η Αντζελίκ Κέρμπερ. Μαζί τους θα είναι ο Λούκας Πούιγ και η Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα ονόματα του ταμπλό και είναι πολύ πιθανό να δούμε και τον Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος πέρσι είχε φτάσει έως τον τελικό!

Το έπαθλο που θα μοιραστεί στους νικητές είναι 150.000 ευρώ και τα χρήματα θα μοιραστούν για την στήριξη παικτών και παικτριών που είναι χαμηλά στην παγκόσμια κατάταξη και έχουν έντονα οικονομικά προβλήματα αυτές τις ημέρες μετά από τις συνεχείς ακυρώσεις αγώνων.

Συνολικά το ταμπλό σε άνδρες και γυναίκες θα έχει από 16 παίκτες.

 

Τελευταία Νέα