Τσιτσιπάς: «Η ελευθερία είναι το οξυγόνο της ψυχής μου» (vid)

Gazzetta team
Τσιτσιπάς: «Η ελευθερία είναι το οξυγόνο της ψυχής μου» (vid)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς "ανέβασε" νέο video στο κανάλι του με θέμα την ελευθερία.

Ως γνήσιος απόγονος του ποιητή που έγραψε τον "Ύμνο εις την Ελευθερία", του Διονυσίου Σολωμού, αλλά και του Ανδρέα Κάλβου που μας έμαθε ότι "Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία", ο Στέφανος Τσιτσιπάς ασχολείται αυτή την περίοδο με την έννοια της ελευθερίας...

Ο Έλληνας τενίστας "ανέβασε" στο κανάλι του στο Youtube ένα ωραίο video με εικόνες από την έρημο του Ομάν αλλά και από προπόνηση του στο χώμα και το "ντύνει" με τις σκέψεις του για την ελευθερία.

Την ελευθερία όπως ο ίδιος την αντιλαμβάνεται στην ζωή του.

«Για μένα η ελευθερία έχει την ικανότητα να αποφασίζει για τη ζωή σου. Να ζεις τη ζωή σου χωρίς όρια και χωρίς να σκέφτεσαι την ιδέα που έχουν οι άλλοι για σένα. Λατρεύω την ελευθερία μου περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Μου επιτρέπει να παγώνω το χρόνο και να σκέφτομαι.

Νομίζω τα ταξίδια είναι ένα σπουδαίο εργαλείο που σε βοηθάει να κατανοείς την ελευθερία σου ακόμα περισσότερο. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείς να ανακαλύψεις εκεί έξω.

Η ελευθερία μου είναι κάτι που πάντα θα αγαπώ και θα εκτιμώ. Είναι το οξυγόνο της ψυχής μου», μας λέει ο νεαρός τενίστας που είναι στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης...

Ελευθερία είναι αυτή που περιμένουμε να έρθει...

 

Τελευταία Νέα