Τσιτσιπάς - Φέντερερ και Τζόκοβιτς- Ναδάλ ταιριάζουν και ζωδιακά!

Αντώνης Πατσούρας
Τσιτσιπάς - Φέντερερ και Τζόκοβιτς- Ναδάλ ταιριάζουν και ζωδιακά!
Ο Τσιτσιπάς είναι το ίδιο ζώδιο με τον Φέντερερ και ο Τζόκοβιτς με τον Ναδάλ.

Είναι γεγονός ότι από το 2003 εαν εξαιρέσει κανείς δυο παίκτες, τον Άντι Μάρεϊ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς, όλοι οι άλλοι που ανέβηκαν στο Νο1 του κόσμου στο τένις, έχουν γεννηθεί τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ο Ρότζερ Φέντερερ τον Αύγουστο, ο Ράφα Ναδάλ τον Ιούνιο και ο Άντι Ρόντικ επίσης τον Αύγουστο.

Από αυτούς ο Ελβετός έχει 310 εβδομάδες στο Νο1 τον περισσότερο καιρό από κάθε άλλο παίκτη.

Βέβαια ο Ράφα Ναδάλ με τον Ρότζερ Φέντερερ αν και είναι γεννημένοι καλοκαίρι δεν είναι ούτε τον ίδιο μήνα αλλά ούτε είναι και το ίδιο ζώδιο.

Αλήθεια τι ζώδια είναι το top-10 των παικτών στο φινάλε του 2019; Οι δέκα παίκτες μοιράζονται σε τέσσερα ζώδια. Την μερίδα του λέοντος έχουν οι Κριοί.

Σ' αυτό το ζώδιο ανήκει ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο Ματέο Μπερετίνι και ο Μπαουτίστα Αγκούτ που είναι κατά σειρά στο Νο7, στο Νο8 και στο Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης! Οι τρεις τενίστες είναι όλοι γεννημένοι τον μήνα Απρίλιο.

Στο Νο1 και στο Νο2 το ζώδιο είναι το ίδιο όμως αλλάζει ο μήνας. Το Νο1 ο Ράφα Ναδάλ έχει γεννηθεί στις 3 Ιουνίου και το Νο2 ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήρθε στη ζωή στις 22/5 αλλά είναι και εκείνος Δίδυμος!

Ο σπουδαίος Ρότζερ Φέντερερ είναι Λέων! Γεννημένος στις 8 Αυγούστου έχει το ίδιο ζώδιο με τον δικό μας Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος έχει γενέθλια στις 12 Αυγούστου, την ίδια ημέρα με τον Πιτ Σάμπρας.

Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης και φιναλίστ του ATP Finals Ντομινίκ Τιμ είναι Παρθένος όπως και το Νο10 ο Γκαέλ Μονφίς. Το Νο5 ο Ρώσος Ντανίλ Μεντβέντεφ είναι Υδροχόος και ο μόνος από τους 10 που έχει γεννηθεί τον χειμώνα.

 

Τελευταία Νέα