Σάκκαρη: «Πιστεύω πολύ στην αξία της προσφοράς» (pic)

Η Μαρία Σάκκαρη είναι πλέον η πρώτη πρέσβειρα του φιλανθρωπικού σωματείου ΔΕΣΜΟΣ.

Πρώτη πρέσβειρα του φιλανθρωπικού σωματείου ΔΕΣΜΟΣ είναι πλέον η Μαρία Σάκκαρη. 

Η Ελληνίδα τενίστρια επισημοποίησε την συνεργασία της με το σωματείο την Τετάρτη και δήλωσε περήφανη για αυτή την επιλογή της. 

«Πιστεύω πολύ στην αξία της προσφοράς και στη συμμετοχή στα κοινά, γιατί έχουν τη δυναμη να δημιουργήσουν κύματα θετικών αλλαγών για όλους μας. Για το λόγο αυτό, με πολλή χαρά, αποδέχτηκα την πρόταση του Δεσμού να προσφέρω και εγώ με τον δικό μου τρόπο, ως πρώτη Πρέσβης. Παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά μου, σκοπεύω να είμαι ενεργά δίπλα στην ομάδα του Δεσμού.

Ταυτίζομαι με τις αξίες του Δεσμού – σκληρή δουλειά, επιμονή, διαφάνεια - και ελπίζω με τη συμμετοχή μου να εμπνεύσω τη νέα γενιά, όπως έχω εμπνευστεί και η ίδια από το όραμα του Δεσμού.

Η προσφορά είναι πολύ σημαντική για μένα και χαίρομαι που έχω βρει τον κατάλληλο σύμμαχο στο Δεσμό: έχω τη δυνατότητα να αναδείξω την αξία της μέσω ενός οργανισμού που γνωρίζω πολύ καλά πως κάθε δωρεά πιάνει τόπο. Ήδη αντλώ δύναμη από το όραμα του Δεσμού, είμαι περήφανη που θα συμμετέχω ενεργά στο έργο του, και τους ευχαριστω για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου», είπε η Μαρία Σάκκαρη. 

Η πρόεδρος του ΔΕΣΜΟΥ Αλέξια Κατσαούνη από την πλευρά της τόνισε: «Ο Δεσμός ξεκίνησε το 2012 μέσα από τον προβληματισμό μιας παρέας 5 νέων γυναικών που θέλησαν παράλληλα με τις επαγγελματικές δραστηριότητες τους, να δημιουργήσουν ένα δίκτυο κοινωνικής προσφοράς. Μέσα σε αυτά τα χρόνια ο Δεσμός μεγάλωσε, άνθισε και κατάφερε πολλά για τα οποία είμαστε πολύ περήφανες. Επιδιώκουμε κάθε δωρεά, σε είδος ή χρήματα, να «πιάνει τόπο» με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο, βοηθώντας έτσι ουσιαστικά όσους έχουν ανάγκη.

Πιστεύουμε ότι με τη Μαρία Σάκκαρη, ως πρώτη Πρέσβη του Δεσμού, θα μπορέσουμε να προωθήσουμε τις κοινές μας αξίες και να μυήσουμε ακόμη περισσότερους ανθρώπους στην δύναμη της προσφοράς. Την καλωσορίζουμε και την ευχαριστούμε για τον ενθουσιασμό και την αγάπη της». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today is a good day! Είμαι τόσο περήφανη που γίνομαι και εγω μέλος της οικογένειας του @desmos_non_profit_foundation ως πρέσβης και θα συμβάλλω στην υποστήριξη κοινωνικών φορέων και οργανισμών σε όλη την Ελλάδα με κάθε τρόπο. για την εμπιστοσύνη! Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε να φτάσουμε ψηλά. Today is a good day! I am so proud to be part of the @desmos_non_profit_foundation family as their 1st ambassador and I hope to contribute in every way. for your trust! We can accomplish amazing things for Greece when we work together! #HardWork #GiveBack #Transparency #SpreadTheWord #InspireGiving

A post shared by Maria Sakkari (@sakkattack7) on