Ναδάλ για Κύργιο: «Δεν σέβεται τίποτα, ούτε τον εαυτό του!» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ναδάλ για Κύργιο: «Δεν σέβεται τίποτα, ούτε τον εαυτό του!» (vid)
Έξαλλος με τον Νικ Κύργιο εμφανίστηκε ο Ράφα Ναδάλ μετά το φινάλε του μεταξύ τους αγφώνα στο ATP 500, όπου ο Ισπανός ηττήθηκε και τα έβαλε με τη συμπεριφορά του Ελληνοαυστραλού, τονίζοντας πως: «δεν σέβεται κανέναν, ούτε καν τον εαυτό του».

«Μέτωπο» φαίνεται πως άνοιξε ανάμεσα στον Νο.2 τενίστα της Παγκόσμιας Κατάταξης και τον Κύργιο μετά το μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του ATP 500 στο Ακαπούλκο.

Ο Ελληνοαυστραλός τα έβαλε το πλήθος που στήριζε τον Ναδάλ, έκανε χειρονομίες στο φινάλε του αγώνα όταν και αναδείχθηκε νικητής, ενώ είχε κάνει και σερβίς δίχως να είναι έτοιμος ο αντίπαλός του!

Αποτέλεσμα όλων αυτών, ήταν να προκαλέσει τον εκνευρισμό του δημοφιλή Ισπανού συναδέλφου του, ο οποίος είχε να πει:

«Είναι παίκτης με τεράστιο ταλέντο, μπορεί να κατακτήσει Grand Slams ή να παλέψει για πολύ ψηλότερες θέσεις στην κατάταξη, όμως, δεν σέβεται κανέναν, ούτε τον κόσμο, ούτε τους αντιπάλους του, ούτε τον ίδιο τον εαυτό του» είπε ο Ναδάλ, με τον Κύργιο να απαντάει:

«Ας επικεντρωθεί σε αυτά που πρέπει να κάνει γιατί είμαστε διαφορετικοί. Δεν ξέρει τίποτα για εμένα και απορώ γιατί μιλάει. Δεν θα τον ακούσω καθόλου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα