Τσιτσιπάς: Ο Μακενρο αποθέωσε τον Στέφανο στην εκπομπή του

Γιάννης Γεωργόπουλος
Τσιτσιπάς: Ο Μακενρο αποθέωσε τον Στέφανο στην εκπομπή του
Ο Τζον Μάκενρο αφιέρωσε την ολιγόλεπτη εκπομπή που παρουσιάζει στον Στέφανο Τσιτσιπά αποθεώνοντας τον Έλληνα πρωταθλητή με επικούς χαρακτηρισμούς!

Ο θρυλικός Τζον Μάκενρο δεν κρύβει την αδυναμία του στον Στέφανο Τσιτσιπά και φροντίζει να το δείχνει με κάθε τρόπο! O Έλληνας πρωταθλητής έγραψε ακόμη μια χρυσή σελίδα στην καριέρα του καθώς επικράτησε με 3-1 του Μπαουτίστα Αγκούτ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν όπου θα βρει απέναντι του, τον Ράφα Ναδάλ. Η νέα μεγάλη επιτυχία όπως είναι λογικό έχει κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ο παλαίμαχος αστέρας του τένις στην εκπομπή που παρουσιάζει στο Eurosport, «The Commissioner of Tennis», έπλεξε το εγκώμιο του 20χρονου τενίστα κάνοντας αναφορά ακόμη και στην Αρχαία Ελλάδα.

«Ο θεός έχασε από έναν Έλληνα, τον Τσιτσιπά»

«Στη μυθολογία δεν χάνουν οι θεοί από τους ανθρώπους. Στη μυθολογία του τένις ο θεός έχασε από έναν Έλληνα.. Ξέρω πως το παράκανα με την φράση που ανέφερε περί αλλαγή φρουράς και επίσης ξέρω πως αυτό δεν άρεσε στον Ροτζερ Φέντερερ αυτό που είπα, αλλά πρέπει να παραδεχθούμε πως αυτός ο μικρός Έλληνας με το μακρύ μαλλί θα είναι η νέα μεγάλη δύναμη του τένις.

Για μένα δεν είναι απλά ένας από τους επόμενος σπουδαίους του τένις, αλλά ένα ξεχωριστό ταλέντο.

Ο Στέφανος παρουσιάζεται λίγο φιλοσοφημένος κάτι που έχει βάση από την στιγμή που προέρχεται από την Ελλάδα, την χώρα του Πλάτωνα και του Σωκράτη. Στο court όταν θυμώνει παρουσιάζεται λιγότερο φιλοσοφημένος. Δάκρυσα όταν διάβασα τι είπε στον διαιτητή στην αναμέτρηση για το Γ΄ Γύρο. Χρησιμοποίησε τα ίδια λόγια που έλεγα και εγώ όταν αγωνιζόμουν. Έχει θέληση για να συνεχίσει την κληρονομιά μου».

«Ο βασιλιάς Ρότζερ Φέντερερ έχασε το στέμμα του»

Στη συνέχεια ο παλαίμαχος Αμερικανός κιθαρίστα πήρε την κιθάρα του και τραγούδησε με χιουμοριστική διάθεση:

«Ο Ρότζερ έχασε από ένα νέο παιδί στην πόλη, ο βασιλιάς έχασε το στέμμα του».

Θυμηθείτε την ατάκα του Τζον Μάκενρο στη συνέντευξη που πήρε από τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά την επικράτηση του τελευταίου επί του Φέντερερ για «αλλαγή φρουράς».

Αναγνώριση σε Τσιτσιπά από Μπαουτίστα Αουγκούτ

Ο αντίπαλος του Έλληνα τενίστα στον προημιτελικό τον αποθέωσε, υποστηρίζοντας πως: «Ο Τσιτσιπάς έπαιζε πολύ καλά. Νομίζω ότι είχα τις ευκαιρίες μου στο πρώτο και το τρίτο σετ και τα έχασα και τα δύο. Μετά τα μπρέικ μπακ κέρδισε αυτοπεποίθηση και έπαιξε καλά στο τέλος των δύο σετ». Εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλες τις δηλώσεις του.

 

Τελευταία Νέα