Αποκλεισμός για Σάκκαρη και Τσιτσιπά

Gazzetta team
Αποκλεισμός για Σάκκαρη και Τσιτσιπά
Η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε κόντρα στην Σινιάκοβα και γνώρισε την ήττα με 2-1 σετ και τον αποκλεισμό. Εκτός Αυστραλιανού Open και ο Τσιτσιπάς.

Μεγάλες προσφορές* κάθε μέρα στο καζίνο! (21+) *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια (Νο53) γνώρισε την ήττα με 2-1 σετ (6-2, 6-7, 6-4) από την Κατερίνα Σινιάκοβα (Νο49). Η Τσέχα πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 6-2, και απέκτησε προβάδισμα και σοτ δεύτερο όταν και προηγήθηκε με 5-3, αλλά η Σάκκαρη κατάφερε να το πάρει 7-6 και να ισοφαρίσει.

Στο τρίτο σετ η Σινιάκοβα έκανε μπρέικ στο σερβίς της Σάκκαρη και αφού κατάφερε να κρατήσει το δικό της το σερβίς έφτασε στην κατάκτηση του σετ με 6-4 και πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του Αυστραλιανού Open.

Αποκλεισμός και για τον Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος στο ντεμπούτο του στο Αυστραλιανό Open ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον Ντένις Σαποβάλοφ. Ο Σαποβάλοβ ήταν ανώτερος στα δύο πρώτα σετ τα οποία κατέκτησε εύκολα με 6-1 και 6-3, ενώ στο τρίτο ο Τσιτσιπάς το πάλεψε αφού το πήγε στο τάι μπρέικ αλλά δυστυχώς το έχασε και αυτό με 7-6 και είπε πρόωρα αντίο.

 

Τελευταία Νέα