US Open: Η κλήρωση του Στέφανου Τσιτσιπά

Gazzetta team
US Open: Η κλήρωση του Στέφανου Τσιτσιπά
Πρεμιέρα με τον Ισπανό Αλμπέρτ Ράμος Βινιόλας και ημιτελικός με τον Νόβακ Τζόκοβιτς για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο US Open.

Τον Ισπανό Αλμπέρτ Ράμος Βινιόλιας που είναι στο Νο41 της παγκόσμιας κατάταξης θ' αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον 1ο γύρο του US Open που αρχίζει στις 31.8 στη Νέα Υόρκη.

Βάσει της κλήρωσης ο Ισπανός που έχει 2 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια από τον Έλληνα τενίστα θα είναι ο πρώτος του αντίπαλος ενώ στη συνέχεια ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει με τον νικητή του αγώνα του Κρέσι με τον Κόβαλικ και στον 3ο γύρο λογικά με τον Κροάτη Μπόρνα Τσόριτς.

Στον 4ο πιθανός αντίπαλος είναι ο Χιλιανός Κριστιάν Γκαρίν και στον προημιτελικό ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ο Έλληνας είναι στο ίδιο κομμάτι του ταμπλό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς με τον οποίο μπορεί να παίξει στα ημιτελικά ενώ στον τελικό θα "συναντήσει" τον Τιμ ή τον Μεντβέντεφ.

Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας τενίστας είναι στο Νο4 του ταμπλό στη Νέα Υόρκη.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα κάνει πρεμιέρα απέναντι στον Νταμίρ Τζουμούρ και στον 2ο γύρο το πιθανότερο είναι να παίξει με τον Κάιλ Έντμουντ ενώ στον 3ο με τον Λέναρντ Στρουφ.

Στον 4ο με τον Τζον Ίσνερ και στα προημιτελικά με τον Νταβίντ Γκοφέν ή τον Ντένις Σαποβάλοφ. Στον ημιτελικό μπορεί να παίξει με τον Στέφανο Τσιτσιπά και στον τελικό με τον Ντομινίκ Τιμ ή τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο Άντι Μάρεϊ που επιστρέφει θα παίξει στον 1ο γύρο με τον Νισιόκα ενώ στην πρεμιέρα θα δούμε και την "μονομαχία" του Ζβέρεφ με τον Άντερσον και του Γκοφέν με τον Οπέλκα.

Πιθανοί προημιτελικοί:
Τζόκοβιτς-Γκοφέν
Τσιτσιπάς-Ζβέρεφ
Μπερετίνι-Μεντβέντεφ
Μπαουτίστα Αγκούτ-Τιμ

Δείτε ΕΔΩ την κλήρωση των ανδρών στο US Open.

 

US OPEN Τελευταία Νέα