Ναόμι Οσάκα: Υψώνει την γροθιά της στον αγώνα κατά του ρατσισμού (pics)

Gazzetta team
Ναόμι Οσάκα: Υψώνει την γροθιά της στον αγώνα κατά του ρατσισμού (pics)
Η πιο ακριβοπληρωμένη τενίστρια όλων των εποχών πρωτοστατεί στις διαδηλώσεις κατά του ρατσισμού.

Πριν από λίγες ημέρες η Ναόμι Οσάκα αναδείχθηκε η πιο ακριβοπληρωμένη τενίστρια όλων των εποχών στη λίστα του Forbes.

Σαφώς και η Ιαπωνέζα τενίστρια δεν ξεπέρασε σε έδοσα τα "θηρία" του χώρου αλλά για την χρονιά που μας πέρασε είχε έσοδα από έπαθλα και χορηγίες που έφταναν 37,5 εκατομμύρια δολάρια!

Έτσι "έσπασε" το ρεκόρ της Σαράποβα από το 2015 και είναι η τενίστρια που κέρδισε τα περισσότερα χρήματα σε μια σεζόν στην ιστορία του αθλήματος. Όλη η υφήλιος έγραψε για το ρεκόρ της.

Εκείνη όμως "καιγόταν" για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ στην Μινεάπολη. Από την πρώτη στιγμή εξέφρασε τον αποτροπιασμό της για τον τρόπο που έφυγε από τη ζωή ο Τζορτζ και κατέβηκε στους δρόμους στη Μινεάπολη για να διαδηλώσει κατά του ρατισμού.

Εκεί στους δρόμους μαζί με την Γκάουφ, την Ανισίμοβα, τον Giannis και άλλους σπουδαίους αθλητές και αθλήτριες.

Η Ναόμι Οσάκα "ανέβασε" πριν από λίγες ώρες στο Instagram μια φωτογραφία της με υψωμένη γροθιά στέλνοντας το μήνυμα της κατά του ράτσισμού και αποσπώντας συγχαρητήρια από τον Λουίς Χάμιλτον.

Η Ιαπωνέζα προσπαθεί με post της να παρακινήσει ακόμη περισσότερους να διαμαρτυρηθούν για την αντιμετώπιση των μαύρων και δείχνει πως είναι καλή και εκτός κορτ.

Στα κορτ η 22χρόνη που γεννήθηκε στην Ιαπωνία αλλά ζει στις ΗΠΑ και είχε ως είδωλα τις αδελφές Ουίλιαμς τα έχει πάει μια χαρά αφού έχει ήδη κερδίσει 2 Grand Slam (US Open 2018, Australian Open 2019) και έχει ανέβει φυσικά και στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

A post shared by 大坂なおみ (@naomiosaka) on

#justiceforgeorgefloyd

A post shared by 大坂なおみ (@naomiosaka) on

 

US OPEN Τελευταία Νέα