US Open: Έτοιμη για το κλειστό κλάμπ των 100 η Σερένα

Αντώνης Πατσούρας
US Open: Έτοιμη για το κλειστό κλάμπ των 100 η Σερένα
Η Σερένα Ουίλιαμς έτοιμη να ...συναντήσει τον Φέντερερ, την Έβερτ και την Ναβρατίλοβα.

Στο κλειστό κλάμπ των παικτών-τριών που έχουν τριψήφιο αριθμό νικών σε Grand Slam είναι έτοιμη να εισέλθει την Τρίτη (3/9) η Σερένα Ουίλιαμς.

Η Αμερικανίδα με τα 23 Grand Slam εάν κερδίσει στον προημιτελικό την Κινέζα Γουάνγκ θα φτάσει 100 νίκες στο US Open και θα εισέλθει στο κλάμπ!

Το κλάμπ έχει ως σήμερα 3 μέλη. Η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα έχει 120 νίκες στο Wimbledon. Ο Ρότζερ Φέντερερ έχει 101 επίσης στο Wimbledon ενώ η Κρις Έβερτ έχει 101 στο US Open.

H Σερένα θα γίνει η 2η στην ιστορία του US Open που θα φτάσει τις 100 νίκες. Επίσης η Αμερικανίδα εάν όλα πάνε καλά το 2020 με 2 νίκες στο Wimbledon θα έχει πλέον 100!

Ο Ρότζερ Φέντερερ από την άλλη θα έχει και αυτός στο Australian Open μια ευκαιρία με τρεις νίκες να πιάσει τις 100 και να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία με τριψήφιο αριθμό νικών σε 2 Grand Slam.

Στο Roland Garros ο Ράφα Ναδάλ έχει 93 νίκες μετά και από την φετινή κατάκτηση και εάν το κερδίσει και το 2020 θα έχει και αυτός 100 σ' ένα τουρνουά που κυριαρχεί απόλυτα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα