Τσιτσιπάς: «Δε νιώθω πως κυνηγάω κάτι»

Gazzetta team
Τσιτσιπάς: «Δε νιώθω πως κυνηγάω κάτι»
Στην έλλειψη έμπνευσης και κινήτρου στάθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μιλώντας μετά τον αποκλεισμό του από τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μας δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του από τον αποκλεισμό του από το US Open και μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου επισήμανε μεταξύ άλλων πως του λείπει το κίνητρο. Αναλυτικά επισήμανε: «Δε νιώθω εμπνευσμένος. Δε νιώθω πως κυνηγάω κάτι. Νιώθω πως κάνω την ίδια ρουτίνα στο γήπεδο, εκτελώ τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο, τις στρατηγικές μου και όλα. Και νιώθω πως το μυαλό μου δεν εμπνέεται πια».

Για το τι μπορεί να φταίει που δείχνει μια πτώση: «Θυμάμαι όταν πέτυχα το career high στο Νο. 5 του κόσμου, ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που είδα το όνομά μου δίπλα στο 5. Μετά συνειδητοποίησα πως για να μείνω εκεί, θα πρέπει να είμαι πολύ συνεπής με τους ημιτελικούς, τους τελικούς, να κερδίζω τίτλους και δεν ξέρω γιατί αυτό μπήκε στο μυαλό μου και με επηρέασε. Οι ήττες στον 1ο και στον 2ο γύρο είναι πια απαράδεκτες. Προφανώς θα χάσεις θέσεις, είμαι πιο επαγγελματίας τώρα και πρέπει να παίζω καλά σε αυτά τα τουρνουά».

Για την συνέχεια: «Δεν ξέρω σε ποια θέση θα είμαι τώρα. Έπεσα πολύ γρήγορα από το Νο. 5. Προφανώς θα ήθελα να βρεθώ ξανά εκεί, είναι υπέροχα να είσαι εκεί».

 

US OPEN Τελευταία Νέα