Σαρντί για πρεμιέρα με Τσιτσιπά: «Αυτός θα έχει την πίεση»

Gazzetta team
Σαρντί για πρεμιέρα με Τσιτσιπά: «Αυτός θα έχει την πίεση»
Ο Ζερεμί Σαρντί, o πρώτος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο Roland Garros, μίλησε για την αναμενόμενη πρεμιέρα της Κυριακής.

Την Κυριακή (30/5) ο Στέφανος Τσιτσιπάς θ' αντιμετωπίσει τον Γάλλο Ζερεμί Σαρντί στην πρεμιέρα του στο Roland Garros.

Ο 34χρονος Γάλλος που είναι στο Νο58 αλλά έχει φτάσει και στο Νο25 και 2 φορές στους "16" του Roland Garros θα συμμετάσχει για 15η φορά στο Grand Slam της πατρίδας του.

Τα δυο τελευταία χρόνια (2019,2020) αποκλείστηκε στον 1ο γύρο και δύσκολα θα έχει διαφορετική τύχη και το 2021. Το ξέρει και ο ίδιος αλλά δηλώνει αισιόδοξος.

«Είμαι ευτυχής που επέστρεψα στο Roland Garros. Πέρσι ήταν δύσκολο για μένα γιατί μετά από το Roland Garros δεν συνέχισα τους αγώνες. Έχω παίξει καλά από την αρχή της σεζόν. Η κλήρωση δεν ήταν αυτή που περίμενα.

Ο Στέφανος είναι δύσκολος αντίπαλος και είναι από τα αγαπημένα του τουρνουά. Βέβαια είναι αυτός που θα έχει την πίεση. Θα προσπαθήσω για έναν καλό αγώνα και θα παλέψω να τον κάνω να αμφιβάλλει. Είναι ένας αγώνας τένις και όλα είναι εφικτά», είπε ο Γάλλος για τον Έλληνα.

Ο Σαρντί στην χωμάτινη περίοδο το 2021 έχει 7 αγώνες με απολογισμό 3 νίκες και 4 ήττες. Να σημειώσουμε ότ to 2005 o Σαρντί είχε κερδίσει το Wimbledon στα Juniors.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Roland Garros: Την Κυριακή η πρεμιέρα του Τσιτσιπά στο Παρίσι

Τσιτσιπάς: «Δεν πρέπει να περιμένεις την ευκαιρία, δημιούργησε την» (vid)

Roland Garros: Μόνο στον τελικό με Ναδάλ ή Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς (pic)

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα