Τζόκοβιτς: «Με εμπνέουν Φέντερερ-Ναδάλ, δεν ήταν η πρώτη φορά που μ' αδίκησαν»

Gazzetta team
Τζόκοβιτς: «Με εμπνέουν Φέντερερ-Ναδάλ, δεν ήταν η πρώτη φορά που μ' αδίκησαν»
Ο Τζόκοβιτς αναφέρθηκε στην κριτική που του ασκήθηκε για τον τραυματισμό του ενώ τόνισε πως έρχεται ντοκιμαντέρ για τα όσα συνέβησαν στην Αυστραλία με τον τραυματισμό του.

Ο Σέρβος είπε αναφορικά με τον τραυματισμό του:

«Είναι μυϊκή θλάση, σε έναν μυ στους πλάγιους κοιλιακούς. Το ένιωσα αμέσως όταν συνέβη στον αγώνα με τον Φριτζ στον 3ο γύρο. Αυτό είχα πει και στην συνέντευξή μου τότε. Ακόμα έκανα υποθέσεις, αλλά είχα νιώσει ότι ήταν θλάση από το πρώτο κρακ που ένιωσα.

Ξέρω πως έγιναν πολλές εικασίες από τον κόσμο, πως αμφέβαλλε ότι είμαι τραυματισμένος, πως είναι αδύνατο να ανάρρωσα τόσο γρήγορα. Το καταλαβαίνω αυτό. Όλοι μπορούν να έχουν τις απόψεις τους και υπάρχει η ελευθερία να τις εκφράζουν. Αλλά ένιωσα και πως αδικήθηκα κάποιες φορές. Και δεν ήταν η πρώτη φορά, ούτε θα είναι η τελευταία.

Αυτά που έκανα τις τελευταίες 9-10 μέρες, θα έχετε την ευκαιρία να τα δείτε σε ένα ντοκιμαντέρ που θα βγει πιθανότατα στο τέλος του χρόνου. Όλα όσα έκανα στην Αυστραλία, αλλά και τους προηγούμενους μήνες, βιντεοσκοπήθηκαν για τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ για μένα. Θα δείτε εκεί περισσότερα για τη ρουτίνα μιας ανάρρωσης, αλλά κι άλλα πράγματα που συμβαίνουν στο παρασκήνιο", είπε ο Djokovic στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό».

Όσο για το 18ο Σλαμ και το γεγονός πως πλησιάζει τους Φέντερερ και Ναδά, είπεΔεν ξέρω πως μπορώ να περιγράψω εμάς τους τρεις. Ο Ρότζερ και ο Ράφα με εμπνέουν. Είναι κάτι που έχω πει και στο παρελθόν. Θα το πω ξανά. Όσο συνεχίζουν το τένις, θα συνεχίζω και εγώ.

Κατά κάποιο τρόπο είναι και ένας αγώνας για το ποιος θα παίξει περισσότερο και ποιος θα κερδίσει περισσότερα. Είναι ένας αγώνας σε όλα τα επίπεδα. Αλλά αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε αυτοί που είμαστε, επειδή έχουμε οδηγήσει και ωθήσει ο ένας τον άλλον στα όρια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

  • Tags:
 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα