O Τζόκοβιτς στα ημιτελικά στο Μόντε Κάρλο

Δημήτρης Ντζάνης
gettyimages_djokovic_monte_carlo24
O Nόβακ Τζόκοβιτς νικώντας τον Αλεξ ντε Μινόρ με 2-0 σετ θα εμφανιστεί στα ημιτελικά στο Masters του Μόντε Κάρλο για πρώτη φορά μετά το 2015.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αν και βρήκε πολλές δυσκολίες στο τέλος νίκησε τον Αλεξ ντε Μινόρ με 7-5, 6-4 εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά στο Masters του Μόντε Κάρλο.

Ο Σέρβος επιστρέφει στα ημιτελικά του τουρνουά μετά το 2015 και το απόγευμα του Σαββάτου (13/4), περίπου στις 16:30 θα αντιμετωπίσει έναν από τους Κάσπερ Ρουντ και Ούγκο Αμπέρ.

Χωρίς να υπάρχει «σπάσιμο» στο σερβίς το πρώτο σετ έφθασε μέχρι το 6-5 υπέρ του Τζόκοβιτς, που στη συνέχεια με break το κατέκτησε με 7-5.

Επτά διαδοχικά breaks!

Στο 2ο σετ τα breaks διαδέχονταν το ένα το άλλο. Μετά το 1-0 από τον Τζόκοβιτς ακολούθησαν Επτά διαδοχικά breaks, με το Ντε Μινόρ να ισοφαρίζει σε 4-4. Ο Τζόκοβιτς έκανε το 5-4 και με νέο break πήρε το σετ με 6-4 και παράλληλα την πρόκριση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα