Ο Φέντερερ πήγε στα Οσκαρ και μίλησε για τον Τσιτσιπά (vid)

O Ρότζερ Φέντερερ στα Οσκαρ
O Ρότζερ Φέντερερ ήταν καλεσμένος στα βραβεία Οσκαρ όπου τον έπιασε η κάμερα της Cosmote και μίλησε για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Ρότζερ Φέντερερ ήταν ένας από τους καλεσμένους των χθεσινών βραβείων Οσκαρ όπου έγινε… ανάρπαστος στο κόκκινο χαλί.

Ο Ελβετός μάλιστα σταμάτησε και στην κάμερα της Cosmote, όπου μίλησε για την απονομή, αλλά και για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, λατρεύω τον κινηματογράφο, έχω δει πολλές ταινίες όλα αυτά τα χρόνια και θέλω να περάσω όμορφα απόψε με τη σύζυγό μου και τους φίλους μου από τη Rolex, να απολαύσουμε το σόου» είπε ο Φέντερερ, ο οποίος είχε… γεμάτο πρόγραμμα, αφού παρακολούθησε τους Γκολντεν Στέιτ Γουόριορς και μετέπειτα έκλεισε συμφωνία για το Laver Cup στο Σαν Φρανσίσκο.

Ερωτώμενος για το ποια ταινία ξεχώρισε για τον ίδιο, απάντησε πως «το Oppenheimer ήταν πολύ δυνατή ταινία, θα έλεγα ότι ήταν η αγαπημένη μου».

Φυσικά ήρθε και η ερώτηση για τον Στέφανο Τσιτσιπά και το τένις…

«Ακόμα μου αρέσει και ακόμα παρακολουθώ τένις. Επίσης παίζω ακόμα, πριν λίγους μήνες κλείσαμε ένα γήπεδο με τη σύζυγό μου για πρώτη φορά. Είναι ένα θαυμάσιο άθλημα και τα 4 παιδιά μου παίζουν επίσης. Φυσικά και ο Τσιτσιπάς πηγαίνει πολύ καλά και ελπίζω να τα πάει εκπληκτικά φέτος και να έχει μια χρονιά ορόσημο. Έχω χάσει από τον Τσιτσιπά δύο φορές και θεωρώ πως είναι πολύ καλός παίκτης. Θα ήθελα να τον δω να πηγαίνει στο επόμενο στάδιο και του εύχομαι να τα καταφέρει»

Οσον αφορά για το τι τον οδήγησε να έχει αυτή τη θρυλική καριέρα, απάντησε: «Δούλεψα πολύ σκληρά, μπορεί να μην μιλούσα σε κανέναν γι' αυτό, αλλά κάθε μέρα ήμουν στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Το μυαλό μου ήταν πάντα εκεί και αγαπούσα τα πάντα σε αυτό, από τα media μέχρι τις προπονήσεις και τα ταξίδια. Δεν θα μπορούσα επίσης να το κάνω αν δεν είχα μια εκπληκτική ομάδα γύρω μου, την οποία ήμουν σε θέση να επιλέξω εγώ. Ήταν ένα απίθανο ταξίδι, είμαι λυπημένος που τελείωσε, όμως είμαι και χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ σήμερα».

Τέλος, αναφερόμενος στη νέα γενιά, η συμβουλή που έδωσε είναι η εξής: «Να ακούτε τον προπονητή σας, να ακούτε τους γονείς σας, να δουλέψετε σκληρά, απολαύστε το και μην απογοητευτείτε πολύ αν δεν πάει καλά».

 

Τελευταία Νέα