Γραμματικοπούλου: Ηττα σε τρία σετ και αποκλεισμός στο Σολαρίνο

Γραμματικοπούλου: Ηττα σε τρία σετ και αποκλεισμός στο Σολαρίνο
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ηττήθηκε με 2-1 σετ από την Μπάρμπορα Παλίτσκοβα και έμεινε εκτός τρίτης φάσης στο 35αρι τουρνουά του Σολαρίνο.

Η πορεία της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου σταμάτησε στη φάση των «16» του τουρνουά 35.000 δολαρίων στο Σολαρίνο της Ιταλίας.

Η Ελληνίδα τενίστρια, Νο2 του ταμπλό, παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα στο παιχνίδι με την Τσέχα Μπάρμπορα Παλίτσκοβα και τελικά ηττήθηκε με 4-6, 6-1, 1-6.

Στο πρώτο σετ βρέθηκε πίσω με 3-0 και προσπάθησε να το γυρίσει, καλύπτοντας το break, αλλά η Τσέχα απάντησε αμέσως για να το κατακτήσει με 6-4.

Στο δεύτερο η Γραμματικοπούλου μετά το 1-2 έκανε δύο break στη σειρά και ισοφάρισε εύκολα σε 1-1 στα σετ, αλλά στο τρίτο κατέρρευσε. Βρέθηκε πίσω με 4-0 και με την Τσέχα να έχει break point, αλλά την Γραμματικοπούλου να αποφεύγει το… bagel μειώνοντας σε 4-1. Δεν άλλαξε και πολλά ωστόσο αυτό, καθώς έχασε τα επόμενα δύο games και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Συνεχίζει η Σακελλαρίδη στο Ηράκλειο

Στο τουρνουά 15.000 δολαρίων στο Ηράκλειο Κρήτης, η Σαπφώ Σακελλαρίδη πέρασε στα προημιτελικά. Το Νο1 του ταμπλό επικράτησε της Λάουρα Μάιρ από την Ιταλία με 2-0 σετ (7-5, 6-3), σε μία ώρα και 47 λεπτά.

Αντίθετα, η Ελένη Χριστοφή στην ίδια διοργάνωση δεν κατάφερε να περάσει στα προημιτελικά. Ηττήθηκε από την Γερμανίδα Μαρί Βόγκντ με 7-5, 6-3 και ολοκλήρωσε την παρουσία της στο απλό.

Οι δύο Ελληνίδες παίζουν μαζί στο διπλό όπου στα προημιτελικά αντίπαλές τους είναι οι Βιβιάνι και Παρεντίνι από την Ιταλία.

 

Τελευταία Νέα