Φέντερερ: Ερχεται ντοκιμαντέρ με τις τελευταίες ημέρες της καριέρας του

Κώστας Ευθυμιάδης
Φέντερερ: Ερχεται ντοκιμαντέρ με τις τελευταίες ημέρες της καριέρας του
Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ για την Εϊμι Γουάινχαουζ, ετοιμάζει άλλο ένα για τις τελευταίες στιγμές της καριέρας του Ρότζερ Φέντερερ.

O Ασίφ Καπάντια, ο σκηνοθέτης που γύρισε το ντοκιμαντέρ για την Είμι Γουάινχαουζ, ετοιμάζει άλλο ένα για τον Ρότζερ Φέντερερ.
Το θέμα του ντοκιμαντέρ θα είναι οι τελευταίες… 12 ημέρες της καριέρας του Ελβετού, εστιάζοντας στα συναισθήματα που ένιωσε πριν το τέλος εποχής στο Laver Cup.

Το ντοκιμαντέρ θα γυριστεί από τον Οσκαρικό σκηνοθέτη για λογαριασμό της Amazon Prime Video.

«Καταγράφει τον Φέντερερ στην πιο ευάλωτη και ειλικρινή πτυχή του, καθώς αποχαιρετά ένα άθλημα και τους οπαδούς που διαμόρφωσαν τη ζωή του τις τελευταίες δύο δεκαετίες» αναφέρει ο σκηνοθέτης, ο οποίος θα βάλει στο ντοκιμαντέρ προσωπικά βίντεο του Ελβετού που δεν προοριζόταν ποτέ για δημόσια προβολή.

«Αρχικά η ιδέα ήταν να απαθανατίσω τις τελευταίες στιγμές της επαγγελματικής μου καριέρας στο τένις, ώστε να τις έχω αργότερα για να τις δείξω στην οικογένειά μου και στους φίλους μου» παραδέχτηκε αρχικά για το ντοκιμαντέρ ο Φέντερερ.

«Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου έτεινα να αποφεύγω να έχω κάμερες γύρω μου και γύρω από την οικογένειά μου, ειδικά σε σημαντικές στιγμές. Αλλά δεν είδα κάτι αρνητικό στην καταγραφή αυτού του υλικού, καθώς δεν προοριζόταν ποτέ για το κοινό. Ωστόσο, καταγράψαμε τόσες πολλές δυνατές στιγμές και μετατράπηκε σε ένα βαθιά προσωπικό ταξίδι» πρόσθεσε.

Ακόμη ο τίτλος του ντοκιμαντέρ δεν είναι γνωστός, όμως έγινε γνωστό ότι σε αυτό θα μιλήσουν οι τρεις μεγάλοι του αντίπαλοι, οι Ραφαέλ Ναδάλ, Νόβακ Τζόκοβιτς και Άντι Μάρεϊ.

 

Τελευταία Νέα