Η Μαρινό σταμάτησε την Παπαμιχαήλ στο Μεξικό

Κώστας Ευθυμιάδης
Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ σε φόρχαντ
Η Ρεμπέκα Μαρινό από τον Καναδά, πήρε τη νίκη με 2-0 σετ επί της Παπαμιχαήλ και το εισιτήριο για τα προημιτελικά στη Μορέλια του Μεξικού.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ δεν κατάφερε να περάσει στην 8αδα του τουρνουά 50.000 δολαρίων στη Μορέλια του Μεξικού.

Η Καναδή Ρεμπέκα Μαρινό, με παραστάσεις από μεγάλα τουρνουά, επικράτησε με 6-2, 6-3 και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Σολάνα Σιέρα από την Αργεντινή.

Τον αποκλεισμό γνώρισε σήμερα και η Σαπφώ Σακελλαρίδη στο τουρνουά του Χαμαμέτ, όπου ηττήθηκε με 2-1 σετ (5-7, 6-4, 1-6) από την Γαλλίδα Εμμα Λενέ, στην φάση των «16».
Αργότερα σήμερα, θα παίξει στον προημιτελικό του διπλού με συμπαίκτρια την Οάνα Γκαβρίλα και αντίπαλες τις Τζενάρο και Τουρίνι από την Ιταλία.

Εκτός συνέχειας έμεινε και η Μάρθα Ματούλα στην Αττάλεια, χάνοντας από την Τσέχα Τζούλι Στρούπλοβα με 6-1, 6-3. Στο ίδιο τουρνουά, η Δήμητρα Παύλου θα αντιμετωπίσει την Αντζελα Φίτα Μπολούδα από την Ισπανία στον πρώτο γύρο.

Εκτός συνέχειας και η Μιχαέλα Λάκη στο Μοναστίρ της Τυνησίας, από την Σελίνα Ντάι (Γερμανία) με 6-4, 6-7, 3-6, σε ματς που κράτησε 2 ώρες και 53 λεπτά.

 

Τελευταία Νέα