Ναδάλ: Το σχέδιο επιστροφής, με στόχο να αγωνιστεί το Australian Open

Δημήτρης Ντζάνης
Ναδάλ: Το σχέδιο επιστροφής, με στόχο να αγωνιστεί το Australian Open
Πώς προετοιμάζει ο Ράφαελ Ναδάλ το πλάνο για την επιστροφή του στα κορτ και με στόχο να αγωνιστεί στο Australian Open.

Στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην ενεργό δράση βρίσκεται ο Ράφαελ Ναδάλ. Ο 37χρονος Ισπανός έπειτα από απουσία 12 μηνών από τα κορτ, φιλοδοξεί να επιστρέψει από εκεί όπου πέρυσι σταμάτησε, το Australian Open.

Το τελευταίο παιχνίδι για τον Ναδάλ πριν ακολουθήσουν οι τραυματισμοί, ήταν στις 18 Ιανουαρίου 2023 και η ήττα από τον Αμερικανό, Μακένζι ΜακΝτόναλντ στον 2ο γύρο του Australian Open.

Ο Ναδάλ τις τελευταίες εβδομάδες έχει ανεβάσει τους ρυθμούς στην προετοιμασία του, με τον κόσμιο του τένις να αναμένει την ανακοίνωσή του για τον χρόνο και τον τόπο επιστροφής του.

Με δημοσίευμα του cadenaser.com ο Ναδάλ έχει ήδη έτοιμο το πλάνο επιστροφής, με στόχο να αγωνιστεί στο Australian Open. Σύμφωνα με αυτό ο Ναδάλ σχεδιάζει να βρεθεί στην αντιπροσωπεία της ακαδημίας του στο Κουβέιτ για να συνεχίσει εκεί την προετοιμασία του μέχρι τα μέσα του Δεκεμβρίου.

Στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Ισπανία και μετά θα ταξιδέψει στην Αυστραλία για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας του. Μάλιστα ο Ναδάλ δεν αποκλείεται να παίξει σε ένα 250άρι τουρνουά στην «πράσινη» ήπειρο, μέσα στην πρώτη εβδομάδα του 2024, ίσως στο Μπρισμπέιν, σαν πρόβα για τη μεγάλη επιστροφή στο Australian Open.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα