Η Γραμματικοπούλου ξεκούραστα στις «4» του τουρνουά της Σλομπόζια

Κώστας Ευθυμιάδης
Η Γραμματικοπούλου ξεκούραστα στις «4» του τουρνουά της Σλομπόζια
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έπαιξε μόνο ένα σετ, αφού η Ρουμάνα Τοντόνι αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού και θα παίξει αύριο στα ημιτελικά του τουρνουά 25.000 δολαρίων στη Ρουμανία.

Η Γραμματικοπούλου κυριάρχησε απόλυτα στο πρώτο σετ, καθώς το πήρε από την Ρουμάνα με 6-1 μέσα σε 45 λεπτά.

Είχε εντυπωσιακά ποσοστά στο σερβίς (73% πρώτο σερβίς, 70% κερδισμένοι πόντοι και 100% κερδισμένοι πόντοι σε δεύτερο σερβίς με 10/10), ενώ μετέτρεψε σε break τις τρεις από τις 4 ευκαιρίες που βρήκε στο σετ (0/3 είχε η Τοντόνι).

Στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ η Γραμματικοπούλου πήρε το πρώτο game και είδε την Ρουμάνα αντίπαλό της να αποσύρεται από τον αγώνα.

Αύριο στα ημιτελικά η Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Ρωσίδα Εκατερίνα Μακάροβα, Νο2 στο ταμπλό (στο Νο3 είναι η Βαλεντίνη) και Νο240 στην παγκόσμια κατάταξη.

Στον άλλον ημιτελικό θα αγωνιστούν η Κροάτισσα Τσίριτς και η Γερμανίδα Σίντελ.

Αποκλεισμός για Σακελλαρίδη

Αντίθετα, η Σαπφώ Σακελλαρίδη δεν κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά στο 40αρι της Βουλγαρίας. Η πολύπειρη Πολόνα Χέρτζογκ την κέρδισε εύκολα με 6-2, 6-0 και πέρασε στις «4» της διοργάνωσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα