Η Σάκκαρη κάνει πρεμιέρα στο Νότιγχαμ το μεσημέρι της Δευτέρας

Δημήτρης Ντζάνης
Η Σάκκαρη κάνει πρεμιέρα στο Νότιγχαμ το μεσημέρι της Δευτέρας
Η Μαρία Σάκκαρη αρχίζει τους αγώνες της στο γρασίδι από το 250άρι τουρνουά στο Νότιγχαμ, πρώτη αντίπαλος η Κινέζα, Σιγιού Γουάνγκν το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η σεζόν για τη Μαρία Σάκκαρη στο γρασίδι αρχίζει τη Δευτέρα (12/6) από το Νότιγχαμ.

Η 28χρονη παίκτρια αντιμετωπίζει την Κινέζα, Σιγιού Γουάνγκ για τη φάση των «32», σε ένα παιχνίδι που θα γίνει στο κεντρικό γήπεδο και αναμένεται να αρχίσει γύρω στις 15:00 ώρα Ελλάδας.

Η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την 22χρονη Σιγιού Γουάνγκ (Νο.64) από την οποία είχε ηττηθεί με 6-3, 5-7, 5-7 στον 2ο γύρου του περσινού US Open.

Η Ελληνίδα παίκτρια είναι Νο.1 στο ταμπλό, ενώ στο κάτω μέρος του ταμπλό δεσπόζει η παρουσία της Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια. Η Βραζιλιάνα είναι η κάτοχος του τίτλου και έρχεται από την παρουσία της μέχρι τα ημιτελικά του Roland Garros. Εφόσον η Σάκκαρη περάσει στον 2ο γύρο, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της συνάντησης ανάμεσα στην Αλίζ Κορνέ και τη Βρετανίδα, Κέιτι Σγουάν (Νο.162).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα