Φράνσις Τιάφο στο Gazzetta: «Θα ήθελα να δω την ατμόσφαιρα του NBA στο τένις»

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Φράνσις Τιάφο στο ΤΑΤΟΪ Club
Ο Φράνσις Τιάφο είναι λάτρης του ΝΒΑ και όπως δήλωσε στο Gazzetta θα ήθελε οι αγώνες τένις να έχουν την ατμόσφαιρα αγώνων του NBA.

Βλέποντας από κοντά τον Φράνσις Τιάφο, το πρώτο που παρατηρείς είναι το πλατύ χαμόγελό του. Ο 25χρονος Αμερικανός παίκτης, μαζί με τον Τέιλορ Φριτζ χάρισαν υπέροχες στιγμές στα αγόρια και στα κορίτσια που παίρνουν μέρος στο 2o IMG Future Stars, στις εγκαταστάσεις του TATOΪ Club.

«Τρως γλυκά και σοκολάτες» ρώτησε ένα αγόρι τον Τιάφο στη συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών και πριν από τον αγώνα επίδειξης.
«Ναι και κάθε ημέρα» ήταν η αφοπλιστική απάντηση του Τιάφο, που λατρεύει το NBA, έχοντας την ευκαιρία να πάρει μέρος φέτος στο NBA All-Star Celebrity Game στο Σολτ Λέικ Σίτι

Mάλιστα μερικές εβδομάδες πριν εξέφρασε την άποψη και ευχή ο κόσμος να συμμετέχει πιο ενεργά στα παιχνίδια τένις, λέγοντας πως το άθλημα θα ήταν καλό να αποκτήσει μια μπασκετική κουλτούρα

«Αγαπώ το ΝΒΑ και ναι θα ήθελα στο τένις να υπάρχει η ατμόσφαιρα των αγώνων όπως σε όλα τα μεγάλα σποτ, το NBA, το NFL. Να μην υπάρχει τόσο πολλή ησυχία, όπως στο δικό μας άθλημα, να μπορούν οι φίλαθλοι να μετακινούνται» είπε στo Gazzetta ο Τιάφο, Νο.11 στην παγκόσμια κατάταξη.

Οι γονείς του μετανάστευσαν στις ΗΠΑ από τη Σιέρα Λεόνε στα μέσα των '90s για να γλιτώσουν από τον εμφύλιο πόλεμο, με τον Φράνσις Τιάφο να γεννιέται και να μεγαλώνει στις ΗΠΑ.

«Ήταν πολύ δύσκολα για τους γονείς μου, έπρεπε να εργάζονται σκληρά για να μας προσφέρουν τα καλύτερα. Έμαθα πολλά από τα παιδικά μου χρόνια, γι αυτό θέλω να βλέπω τους ανθρώπους χαρούμενους» συμπλήρωσε ο Τιάφο, που έχει κατακτήσει δύο τίτλους στο tour, ο τελευταίος φέτος στο χωμάτινο τουρνουά στο Χιούστον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα