Τένις: Σταθεροί Σάκκαρη και Τσιτσιπάς στην κατάταξη

Newsroom
Τένις: Σταθεροί Σάκκαρη και Τσιτσιπάς στην κατάταξη
Δεν άλλαξε η κατάσταση στην παγκόσμια κατάταξη για την Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Σταθερή στο Νο7 έμεινε κι αυτή την εβδομάδα η Μαρία Σάκκαρη.

Η πορεία της στη Ντόχα δεν της έδωσε τους βαθμούς που θα έκανε την διαφορά, ωστόσο αυτό μπορεί να αλλάξει στο 1000αρι του Ντουμπάι αυτή την εβδομάδα. Δεν άλλαξε τίποτα στο Τοπ10, ενώ στην 20αδα ανέβηκε στο Νο13 η Σαμσόνοβα και στο Νο14 η Αζαρένκα, με την Οσταπένκο να έχει πτώση έξι θέσεων (Νο20).

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ανέβηκε τέσσερις θέσεις και βρίσκεται στο Νο151, ενώ η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου είναι η μόνη Ελληνίδα που υποχώρησε στην κατάταξη και συγκεκριμένα πέντε θέσεις, στο Νο200.

Τρεις θέσεις ανέβηκε η Σακελλαρίδη (Νο309), 8 η Ματούλα (Νο560), 3 η Λάκη (Νο593), 2 η Χριστοφή (Νο745), μία η Παύλου (Νο813) και 3 η Κορδολαίμη (Νο935).

Σταθερός και ο Τσιτσιπάς, ανέβηκε ο Μεντβέντεφ

Στους άνδρες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμεινε στο Νο3 παρά τον πρόωρο αποκλεισμό του στο Ρότερνταμ. H θέση του δεν κινδυνεύει κι αυτή την εβδομάδα μάλιστα κι ας μην παίζει σε τουρνουά. Στο Τοπ10 είχαμε αλλαγή από το Νο8 και κάτω. Εκεί βρέθηκε ο Μεντβέντεφ μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Ρότερνταμ, με τον Αλιασίμ και τον Ρούνε να οπισθοχωρούν από μία θέση έκαστος και τον Χουρκάτζ να είναι στο Νο11 πλέον.

Πέρα από τον Τσιτσιπά, στο Νο579 βρίσκεται ο Σακελλαρίδης, στο Νο588 ο Πρεβολαράκης και στο Νο959 ο Σκορίλας.

 

Τελευταία Νέα