Ο Μεντβέντεφ σήκωσε την κούπα στο Ρότερνταμ

Newsroom
Ο Μεντβέντεφ σήκωσε την κούπα στο Ρότερνταμ
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ με ανατροπή επικράτησε του Γιάνικ Σίνερ (5-7, 6-2, 6-2) και κατάκτησε τον πρώτο του τίτλο για το 2023.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ επέστρεψε στους τίτλους. Ο Ρώσος αν και έχασε το πρώτο σετ από τον Γιάνικ Σίνερ, κυριάρχησε απόλυτα στα επόμενα δύο και κατέκτησε τον τίτλο στο Ρότερνταμ με 2-1 σετ (5-7, 6-2, 6-2 σε 2 ώρες και 29 λεπτά).

Σίνερ και Μεντβέντεφ είχαν από ένα break στο πρώτο σετ και ο Ιταλός στο υπέρ του 6-5, βρέθηκε με set point στο σερβίς του αντιπάλου του, για να πάρει το σετ με λάθος του Ρώσου.

Στο δεύτερο σετ ο Μεντβέντεφ… πάτησε τον Σίνερ και με ένα break στην αρχή του σετ κι άλλο ένα στο 4-1, το πήρε με 6-2, για να στείλει τον τελικό σε τρίτο και καθοριστικό σετ.

Εκεί ο Μεντβέντεφ στο 1-1 κατάφερε να σπάσει πρώτος το σερβίς του αντιπάλου του και διαχειρίστηκε εξαιρετικά τα service game του για να φτάσει σε δεύτερο break στο 5-2 και να κλείνει το ματς αμέσως μετά.

Με τον τίτλο αυτό ο Μεντβέντεφ επιστρέφει στο Τοπ10 και συγκεκριμένα στο Νο8, ξεπερνώντας τους Αλιασίμ, Ρούνε και Χουρκάτζ, ενώ ο Σίνερ ανέβηκε στο Νο12.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα