Τένις: Ο Φριτζ τον τίτλο στη Σαουδική Αραβία

Newsroom
Τένις: Ο Φριτζ τον τίτλο στη Σαουδική Αραβία
O Τέιλορ Φριτζ κέρδισε τον Μεντβέντεφ με 2-0 σετ και κέρδισε τον τίτλο στο Diriyah Tennis Cup και μαζί και ένα εκατομμύριο δολάρια.

Στον Τέιλορ Φριτζ πήγε ο τίτλος στο τουρνουά επίδειξης της Σαουδικής Αραβίας στο τένις.

Ο Αμερικανός επικράτησε με 7-6 (5), 7-6 (3) του Ντανίλ Μεντβέντεφ, κερδίζοντας παράλληλα το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Ο Φριτζ ήταν καλύτερος στις κρίσιμες στιγμές στον τελικό. Στο 1ο σετ έσβησε 6 break points σε 3 διαφορετικά games, ενώ δύσκολα πέρασε και στο 11ο game, όταν από το 30-0 πήγε στο 30-30 και μετά από 2 ισοπαλίες κράτησε τελικά το σερβίς του για να περάσει μπροστά με 6-5. Ο Μεντβέντεφ δεν κινδύνεψε σε κανένα service game του σ' αυτό το σετ, αλλά στο tie-break ο Φριτζ ήταν εκείνος που κέρδισε τους πιο κρίσιμους πόντους και προηγήθηκε με 6-3, για να αξιοποιήσει το 3ο του set point και να κατακτήσει το σετ.
Παρόμοιο ήταν και το 2ο σετ, στο οποίο ο Ρώσος επίσης κρατούσε ευκολότερα το σερβίς του και ο Φριτζ ήρθε αντιμέτωπος με 3 break points στο 4ο game για να ισοφαρίσει σε 2-2. Ο Φριτζ δεν απειλήθηκε σε άλλο game και στο tie-break ήταν για άλλη μια φορά ο νικητής, επικρατώντας με 7-3 αυτή τη φορά.

Νωρίτερα ολοκληρώθηκε και το τουρνουά του διπλού, όπου κατέκτησαν τον τίτλο οι Χουρκάτζ και Στρίκερ, οι οποίοι κέρδισαν τους Μπερετίνι και Ρούμπλεφ με 7-6 (8), 3-6, 10-7.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα